Το Δυνατά & Αθλητικά σας παρουσιάζει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της 23ης αγωνιστικής , τον καλύτερο προπονητή και τον MVP της αγωνιστικής.

  1. Θανάσης Κουσκούτης (Προποντίδα)
  2. Δημήτρης Σαρρής (ΑΟ.Χαλκίς)
  3. Βασίλης Κολιόπουλος (Αμαρυνθιακός)
  4. Κώστας Λέκκας (Μακρυκάπα)
  5. Γιώργος Ντόβολης (Ταμυναϊκός)
  6. Νίκος Σουλιωτάκης (ΑΠΚΟ Δροσιάς)
  7. Κώστας Ντεγιάννης (Μακρυκάπα)
  8. Τάσος Συνοδάκης (Προποντίδα)
  9. Τζέισι Μπράχα (Ταμυναϊκός)
  10. Κώστας Τούρλας (Μαρμάρι)
  11. Γκέρσι Τόρρα (Αμαρυνθιακός)

MVP της αγωνιστικής είναι ο Κώστας Τούρλας (Μαρμάρι):  Ο μεσοεπιθετικός του Μαρμαρίου ήταν από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο και από τους κινητήριους μοχλούς στο επιθετικό κομμάτι. Ήταν ο κορυφαίος για το Μαρμάρι μιας και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σημειώνοντας δύο τέρματα στο παιχνίδι το δεύτερο ήταν μια γκολάρα και η ομάδα του να επιτύχει μια πολύ μεγάλη νίκη στην υπόθεση σωτηρία.

Προπονητής της αγωνιστικής ο Βαγγέλης Ζέρβας (Μακρυκάπα): Ο τριαδίτης κόουτς επέστρεψε και πάλι στην τεχνική ηγεσία των ”Λύκων” για την δεύτερη του θητεία, και με το καλημέρα άλλαξε άρδην την ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο. Η Μακρυκάπα πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση στην χρονιά έφτασε σε ένα πολύ σπουδαίο διπλό εκτός έδρας ενός αξιόμαχου αντιπάλου σε μια δύσκολη έδρα. Με την επιστροφή Ζέρβα η ομάδα άφησε πίσω τις μέτριες εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και επέστρεψε πάλι στις επιτυχίες.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΡΝΗΣ.