Η ‘’πρώτη’’ δόση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Εύβοιας ‘’Σπ. Δαριβέρης’’, έγινε σήμερα!
Τα 4 παιχνίδια:
*ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ-ΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ…3-0 α.α.:
… άνετα ο ΑΟΝΑ και χωρίς κόπο, είναι ουσιαστικά με τα δύο πόδια στην ημιτελική φάση! Το Μαντούδι παραιτήθηκε, καθώς τα συνεχή προβλήματα των τραυματισμών, αλλά και τα συνεχόμενα παιχνίδια, Τετάρτη-Κυριακή, έφεραν την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση, έτσι εκεί στο Μαντούδι πήραν την μεγάλη απόφαση για να παραιτηθούν…
*ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ…0-2: …στην Ιστιαία, στο ντέρμπι της Β. Εύβοιας, η ΑΕ Ιστιαίας, υποδέχθηκε τον ΑΟ Αιδηψού, που εντυπωσιάζει, στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ, κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση στις παρουσίες του στην μεγάλη κατηγορία!
Επιβεβαιώνοντας, την πολύ καλή κατάστασή της η ομάδα της Αιδηψού, νίκησε με 2-0 και ουσιαστικά είναι με το ‘’ένα πόδι’’ στα ημιτελικά, με τους γηπεδούχους να έχουν το …μυαλό, περισσότερο στον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΕ!
*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ…2-2: …”ανοιχτοί λογαριασμοί”, μετά το 2-2 στο Τσαρπάλειο! Ο Ταμυναϊκός, στο ντέρμπι του Νότου, με τον γειτονικό Αμαρυνθιακό, έμειναν στο 2-2, μετά από συναρπαστική αναμέτρηση! Ήταν η πρώτη από τις 2 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Κύπελλο, ενώ υπάρχει και μια 3η ακόμα στο ‘’Τσαρπάλειο’’ για το πρωτάθλημα!
*ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ…3-2: …συναρπαστική σε εξέλιξη αναμέτρηση στην Ν. Λάμψακο, όπου μπορεί να τις χωρίζει μία κατηγορία τις δύο ομάδες, όμως στο γήπεδο παρουσιάστηκαν ισάξιες! Το τελικό 3-2 που κέρδισε ο Ελλήσποντος, τον Ερμήλιο, αφήνει και εδώ, ‘’ανοιχτούς λογαριασμούς’’ για την ρεβάνς!