Το ζήσαμε και αυτό στον χθεσινό αγώνα του Κυζίκου με τον Απόλλωνα Ερέτριας για το πρωτάθλημα της Α! Κατηγορίας Εύβοιας όπου ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας στο γήπεδο του Καράμπαμπα επικράτησε του Κυζίκου Ν. Αρτάκης με 2-0 σε ένα παιχνίδι όπου η βαθμολογική του κρισιμότητα δεν αμφισβητείτο.
Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό μέρος αλλά θα το επιχειρήσω να το αφήσω σε δεύτερη θέσει και ως πρώτο θα βάλω το συναίσθημα αφού κάτι τέτοιο προ έταξε στις δηλώσεις του στην λήξη του αγώνα και ο προπονητής του Απόλλωνα Τάκης Ακριτίδης και ο λόγος είναι ότι πριν από ενάμιση μήνα ήταν προπονητής του Κυζίκου αλλά για λόγους που έχουν σχέση με θέμα των αποδυτηρίων της ομάδας(δεν τον κάλυψε η διοίκηση) και που όπως είναι γνωστό ακέραιος χαρακτήρας καθώς είναι ο Ακριτίδης και μη σηκώνοντας μύγα στο σπαθί του ,πήρε το καπελάκι του και έφυγε με βαριά καρδιά όμως γιατί, πρέπει να το πούμε και αυτό είχε δεθεί σε μέγιστο βαθμό με την ομάδα αλλά και η ομάδα με τον Ακριτίδη και χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι χθες πριν τον αγώνα απαξάπαντες οι παίχτες έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν μόλις έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο.
Χθες όμως ήταν στον πάγκο της Ερέτριας καθότι εδώ και είκοσι περίπου μέρες έχει αλλάξει ομάδα και το πρέπει στην κατάκτηση του τρίποντου ήταν κάτι πάρα πάνω από επιβεβλημένο από τη στιγμή πού η καινούργια του ομάδα συγκαταλέγεται στις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό!
Έτσι λοιπόν καθοδηγώντας μαεστρικά τον Απόλλωνα τον οδήγησε στην νίκη με 2-0 σε ένα παιχνίδι που δίκαια και καθαρά το πήρε με γκολ στο 63` του Μπαλάκα και του Λάζρι στο 87` με απίθανο σόλο καθώς πήρε τη μπάλα από το κέντρο του γηπέδου κάλυψε σαραντάρα απόσταση και πλάσαρε από κοντά τον Γροντή για το 2-0 ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν προειδοποιήσει για αυτό που θα ερχόταν με τον Μιρτέζα να σουτάρει στο δοκάρι.