Ο αείμνηστος Γιάννης Αγριόπδημος…

Νέο ΣΟΚ για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο! Η κακιά μοίρα χτύπησε το ποδόσφαιρο της Εύβοιας και πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στο Βασιλικό!

Πριν από μια περίπου εβδομάδα έφυγε από την ζωή, η αξέχαστη Χρύσα Γεραμάνη, ενώ σήμερα Παρασκευή το απόγευμα, έχασε την ζωή του, μετά από τροχαίο ατύχημα, ο πορτιέρε του ΑΟ Χαλκίς, Γιάννης Αγριόδημος!

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στον δρόμο Χαλκίδας-Βασιλικού (στο ύψος του φυτώριου ″Κούτρας″), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιάννης Αγριόδημος, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες (αναμένεται η γνωμάτευση της Τροχαίας), συγκρούστηκε με άλλο όχημα, εξετράπη και έπεσε μέσα στο φυτώριο!
Ο άτυχος Γιάννης, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του…

Με την φανέλα του ΑΟ Χαλκίς, στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος…

Ο 30χρονός Γιάννης Αγριόδημος, καθηγητής στο επάγγελμα, γιός του γνωστού προπονητή και γυμναστή, Κώστα, πέρα από την εργασία του ήταν και ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, παίζοντας πάντα σε πρωτοκλασάτες ομάδες (Λήλας Β., ΑΟ Χαλκίς, Ελλήσποντος, ΑΟ Ν. Αρτάκης και στον Πυργετό  της Λάρισα -Γ’ Εθνική- όπου ήταν φοιτητής)!
Παιδί που λάτρευε το ποδόσφαιρο, ήταν αγαπητός από όλους, είχε μόνο φίλους και ήταν πολύ χαμηλών τόνων!

Ο Γιάν. Αγριόδημος, με την φανέλα του ΑΟ Ν. Αρτάκης,ήτραν από τους βασικούς συντελεστές, του ντάμπλ, το 2018-19!

Σίγουρα η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εύβοιας, έγινε ακόμα πιο φτωχή…

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Γιάννης μας έφυγε άδικα και πολύ νωρίς!
Στους οικείους του, όλοι οι συνεργάτες ″Δυνατά & Αθλητικά″, εκφράζουν τα ΘΕΡΜΑ τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ!

Ο αλησμόνητος Γιάννης Αγριόδημος, ″εν δράση″, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟ Χαλκίς (2-0) κόντρα στον ΑΠΚΟ Δροσιάς!