Για την ερχόμενη Κυριακή 11/4 ορίστηκε η επανέναρξη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά από την πρώτη συνεδρίαση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παράλληλα, αποφασίστηκαν και οι όροι διεξαγωγής, με σχετική τροποποίηση της προκήρυξης, όπως είναι η διεξαγωγή μόνο του πρώτου γύρου και έπειτα θα ακολουθήσει η διεξαγωγή πλέι οφ μεταξύ των πρωταθλητών των ομίλων για να προκύψουν οι 4 που θα πάρουν την άνοδο. Αναμένεται τις επόμενες ώρες η δημοσιοποίηση της νέας προκήρυξης μαζί με περισσότερες πληροφορίες για την τύχη των εξ’ αναβολής ματς (Αταλάντη – Αλμυρός και Δημήτρα Ευξεινούπολης – Αμβρυσσέας Διστόμου για τον 4ο όμιλο και συνολικά 23 παιχνίδια σε όλους τους ομίλους). Επίσης, οι ομάδες περιμένουν αποφάσεις σχετικά με την κάλυψη του κόστους των εβδομαδιαίων τεστ και λοιπές οικονομικές διευκολύνσεις.

Αλγεινή εντύπωση πάντως, προκαλεί η αναντιστοιχία αποφάσεων μεταξύ των πρωταθλημάτων σχετικά με τις ημερομηνίες. Την περασμένη Παρασκευή, η ΕΠΟ είχε αποφασίσει την μετάθεση της έναρξης της Α΄ Εθνικής Γυναικών για τις 18/4 λόγω ελλιπούς προετοιμασίας των ομάδων και, τρεις μέρες αργότερα αποφάσισε ότι οι ομάδες της Γ’ Εθνικής θα είναι έτοιμες στις 11/4, παρότι έχουν κάνει ακόμα λιγότερες προπονήσεις.

Ταυτόχρονα, ο Κορονοϊος δεν …μασάει πουθενά και έχει αρχίσει τις επισκέψεις στις προπονήσεις των ομάδων. Στην Αναγέννηση Ιεράπετρας εμφανίστηκαν 4 κρούσματα στον εβδομαδιαίο έλεγχο του Σαββάτου, με αποτέλεσμα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγε σε νοσοκομείο για να κάνει το μοριακό τεστ. Άλλα 2 κρούσματα εμφανίστηκαν και στον Άρη Σούδας όπου επίσης περιμένουν τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ προσευχόμενοι ότι δεν θα προκύψει άλλος ασθενής. Προ λίγων ημερών κρούσμα εμφανίστηκε και στις τάξεις του Πλατανιά. Τέλος, η πίεση για άρον-άρον επιστροφή, μετά την 5μηνη αποχή, “μεταφρ΄ζεται” σε ολοένα και περισσότερους τραυματισμούς, ο αριθμός των οποίων, σύμφωνα με τις απόψεις γυμναστών και προπονητών, θα εκτοξευτεί μετά την έναρξη