Το Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου με την 12η Ανάβαση Ομαλού, με τη συμμετοχή 65 οδηγών.

Ο αγώνας, ο οποίος αποτελεί τον 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διοργανώνεται από το σωματείο ΑΛΑ Χανίων σε συνεργασία με τη Start Line, στη γνωστή θεαματική διαδρομή των 3.800 μ. στην επαρχιακής οδού Χανίων – Ομαλού, μόλις 10 χλμ. από την πόλη των Χανίων.

Ο διοικητικός και τεχνικός Έλεγχος του αγώνα θα γίνει στον χώρο των πιτς το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου από 08:00 έως και 10:00. Με το πέρας της διαδικασίας ο δρόμος κλείνει για τους θεατές, ενώ οι δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 11:00. Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ο αγώνας των δύο περασμάτων ξεκινά επίσης στις 11:00. Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (μετά την ολοκλήρωση του αγώνα) στο χώρο της Γραμματείας (κοντά στην Εκκίνηση).

Όσον αφορά στις συμμετοχές, στον αγώνα συμμετέχουν 6 Ιστορικά αυτοκίνητα, 8 της Ομάδα Ν, 10 της Formula Saloon και 16 της Ομάδας Ε, ενώ η πολυπληθέστερη Ομάδα είναι η Α με 25 συμμετέχοντες.

Η Ανάβαση Ομαλού, λοιπόν, βρίσκεται προ των πυλών και οι 65 οδηγοί είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα και δράση.

anavasi-omalou-2017-prosorines-symmetoxes