ΝΟΧ-σήμαΟ Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ, του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ   διοργανώνει για πρώτη φορά στη Χαλκίδα διασυλλογικούς αγώνες Κανόε – Καγιάκ Σλάλομ και Ήρεμων Νερών, εδώ στην πόλη της Χαλκίδας, στο καλύτερο φυσικό κοπηλατοδρόμιο της χώρας μας.

Ο 1ος λοιπόν διασυλλογικός Πανελλήνιος αγώνας Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ, στα μοναδικά ρεύματα του Ευρίπου, όπου άλλωστε καθημερινά προπονείται το τμήμα Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ του Ν.Ο.Χ. , θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου  με ώρα έναρξης 10.30 πμ και χώρο εκκίνησης τη μικρή γέφυρα της Χαλκίδας, με κατεύθυνση από το νότιο προς το βόρειο λιμάνι.

Οι αγώνες Κανόε-Καγιάκ Ήρεμων Νερών θα έχουν ώρα έναρξης 12:30 μμ  στο βόρειο λιμένα μπροστά από την πλάζ Αστέρια. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι αγώνες θα διεξαχθούν στο νότιο λιμένα μπροστά από τον σταθμό των τρένων.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους, να πάρουν μια ‘’γεύση’’ του συναρπαστικού αυτού αθλήματος που έχει κάνει γνωστή τη Χαλκίδα μέσα από τις επιτυχίες των τμημάτων του.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΓΙΑΚ του ΝΟ Χαλκίδας: