Με απόλυτη επιτυχία ο Απόλλων Ερέτριας διοργάνωσε το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνημη του παλιού παράγοντα της ομάδας και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Ευβοίας Νικου Δαφνή.
Ο Απόλλων Ερέτριας τίμησε με πλακέτα την οικογένεια του εκλιπόντος, και στις ομάδες του Ταμυναικού, Ολυμπου Γυμνού, για την συμμετοχή τους στο Τουρνούα.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας Γιάννης Ρέτσας μαζί με τον γραμματέα της ΕΠΣΕ Γιώργο Πίσχινα.
Το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου “Νικος Δαφνής” κατέκτησε η ομάδα του Ταμυναικού Αλιβερίου επικρατώντας του Ολυμπου Γυμνού με 3-0 , και του Απόλλων Ερέτριας με 1-3, ενώ το παιχνίδι του Ολύμπου με την Απόλλωνα έληξε ισόπαλο 0-0.
Τους αγώνες διάρκειας 45′ σφύριξε ο Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τους Κώστα Δάλλα και Περικλή Δελχά.
Διαβάστε Επίσης...
26/08/2022 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου “Νίκος Δαφνής” 28/8/2022
27/12/2025 Απόλλων Ερέτριας-Ταμυναικός 0-5: Το φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα από τον ΦΑΚΟ του Δυνατά & Αθλητικά
07/09/2025 Απόλλων Ερέτριας – Ταμυναϊκός 0-7: Ήταν “7στερος” και έδειξε πανέτοιμος για όλα!
14/09/2024 Ταμυναικός-ΑπόλλωνΕρέτριας 1-0: Το φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα από τον ΦΑΚΟ του Δυνατά & Αθλητικά.
07/09/2024 Γιώργος Κρόκος: Ο σκοπός της ομάδας φέτος είναι ξανακερδίσει την χαμένη αίγλη της
20/01/2024 Ταμυναικος-Ερέτρια 3-0: Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα μέσα από την κάμερα του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ




