Πραγματοποιώντας αυτοκρατορική εμφάνιση στο Eνωσιακό γήπεδο (ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ) σήμερα το μεσημέρι, οι Αβαντiδες Χαλκίδας συνέτριψαν για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών με το επιβλητικό 5-0 την Αθηναϊκή Αγ.Δημήτριου.
Οι Αβαντίδες είναι  με το ενάμισι πόδι  από σήμερα στην Α’ Εθνική κατηγορία αφού με την νίκη τους αποσπάστηκαν από τον αντίπαλό τους 6 βαθμούς, 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Μια κλάση ανώτερες οι κοπέλες την Χαλκιδέικης ομάδας κυριάρχησαν σχεδόν σε όλον τον αγώνα και δεν άφησαν ούτε στιγμή τις αντιπάλους τους να πιστέψουν ότι θα έπαιρναν κάτι θετικό από τη σημερινή κρίσιμη και για τις δυο ομάδες αναμέτρηση.
Όλα τα κορίτσια των Αβαντίδων υπερέβαλαν τον εαυτό τους,ασφαλώς ικανοποίησαν τον προπονητή τους Γιώργο Νίκα και θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποια κοπέλα ιδιαίτερα.
Τοπ σκόρερ η Φαίδρα Λόγου με χατ-τρικ (τρία γκολ) εκ των οποίων τα δυο με απευθείας χτύπημα φάουλ, ενώ τα άλλα δυο τα πέτυχαν η Μαρία Χριστοφορίδη και η Κλάρα Μυρτολλάρι.
Αβαντίδες(Γ.Νίκας): Νταβαντζή, Στεφανοπούλου (83′ Δήμου), Μπίμη, Αυλωναρίτη, Τσώκου, Ζώγα, Μυρτολλάρι (86′ Σαμαρά), Δάρλα (57′ Γαγαρά), Χριστοφορίδη, Λόγου (86′ Τυλιγάδη), Νίκα.
Αθηναική: Αντωνοπούλου (46′ Πετσεγάκη), Κρητσιμήλιου, Νταή, Παπαδοπούλου, Πολιτίδη, Παντελακάκη (60′ Νταρζάνου), Στεφάτου, Μπεκρή, Tomah (80′ Μπάντα), Ντζάνη, Πασχαλίδου.
Για περισσότερες φωτο από τον αγώνα Αβαντίδες-Αθηναική ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ