Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 7ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 18.08.2019, στις 18:00, στο Γήπεδο Γυμνού θέτουμε υπόψη σας τα παρακάτω:
Το εν λόγω Τουρνουά δεν έχει είσοδο για τους θεατές και πραγματοποιείται αποκλειστικά με δαπάνες της Οικογένειας Ευάγγελου Ι. Χαϊνά (έξοδα διαιτησία, αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα, ροφήματα και λειτουργικά έξοδα).
Στο εν λόγω Τουρνουά, με ώρα έναρξης: 18:00, θα συμμετάσχουν τέσσερις ποδοσφαιρικές ομάδες παλαιμάχων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και συγκεκριμένα η ομάδα παλαιμάχων Επίλεκτων Χαλκίδας, η ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και φίλων του Ιωάννη Χαϊνά, η ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο. Αμαρυνθιακός και η ομάδα παλαιμάχων του Απόλλων Ερέτριας.

Μετά το τέλος των αγώνων που θα έχουν διάρκεια 100΄ συνολικά, 4 αγώνες από 25 λεπτά (κατά προσέγγιση: θα ενημερωθείτε άμεσα για τον αριθμό των αγώνων που θα διεξαχθούν και για το πρόγραμμα).
Αξίζει να επισημανθεί, ότι μετά το τέλος των αγώνων θα γίνει απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ομάδων.
Επιπρόσθετα, θα λάβει χώρα απονομή τιμητικών πλακετών στους εξής: στον κ. Σταύρο Ράζο, για την προσφορά του στην ευβοϊκή διαιτησία, στον κ. Ευάγγελο Κοτρογιάννη, για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής στον Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και στην οικογένεια του Αείμνηστου Νικόλαου Δαφνή για την προσφορά του ως παράγοντας του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου και μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ.
Αξίζει να επισημανθεί ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του 7ου Τουρνουά στη μνήμη του Ιωάννη Χαϊνά θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων σε συσκευασίες λ.χ. όσπρια, μακαρόνια, γάλατα με σκοπό να δοθούν στην τράπεζα τροφίμων της Ενορίας Γυμνού (Εκκλησία) προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες και συνανθρώπους μας που τους είναι απαραίτητα.
Παρακαλούνται όσοι κάτοικοι του Γυμνό, της ευρύτερης περιοχής, φίλαθλοι και συμμετέχοντες στο τουρνουά παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να προσφέρουν κάποια συσκευασία να τα παραδώσουν στα γραφεία της ομάδας και στην εξέδρα, στα ειδικά κουτιά που θα βρίσκονται εκεί για το λόγο αυτό.

Προσδοκώντας στη θετική ανταπόκρισή σας αναφορικά με τη δημοσίευση της ανακοίνωσης και της δημοσιογραφικής κάλυψης του τουρνουά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978002216
ΜΕ ΤΙΜΗ
Ευάγγελος Ι. Χαϊνάς