Λευκή ισοπαλία στην Αμάρυνθο ανάμεσα στον τοπικό Αμαρυνθιακό και την Σκεπαστή, οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το πρωτο βαθμό στο πρωτάθλημα μετά το ισόπαλο 0-0.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν την νίκη πάλεψαν προσπάθησαν αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τους λείπει το καθαρό μυαλό και η ποιότητα στην επιθετική γραμμή.

Υπάρχουν ακόμα ημέρες και η διοίκηση του Αμαρυνθιακού πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να βοηθήσει την ομάδα με την απόκτηση ενός επιθετικού.

Η Σκεπαστή του Στάθη Κατσικόγιαννη έφυγε για ακόμα ένα αγώνα αήττητη από τον Δήμο Ερετρίας Αμαρύνθου με 0-0 αυτή την φορά έψαξε το γκολ στην αγαπημένη της κόντρα επίθεση χωρίς να τα καταφέρει.

Τον αγώνα σφύριξε ο Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες τους Γιώργο Πασχαλίδη και Στρατο Ρέτσα.

Αμαρυνθιακος(Χαρ.Γεωργίου):Σακκής, Σεφερλής (84′ Μάλλιος), Μ. Καρλατήρας, Λαμ. Καρλατήρας, Κοντός, Λυμπέρης (58′ Κ. Αλεξίου), Ρουμπής, Παριανός, Σ. Μυρτέζα, Βαλ. Μυρτέζα, Σταμέλος.

Σκεπαστή(Στ.Κατσικόγιαννης): Σωτηρόπουλος, Ιωαν. Αθ. Θαλασσινός, Ανδρέου, Καψάλας, Αγιασοφίτης (90′ Παναγιώτου), Κωνσταντός, Γεωργίου, Ιωαν. Β. Θαλασσινός, Τηλιόπουλος, Αθ. Θαλασσινός (75′ Γαρατζούδης), Ζουζουλής

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ