Ο λιγότερο κακός στο παιχνίδι Αστέρας Βατώντα επικράτησε με 1-0 επί του ΠΑΟ Πολιτικών παίρνοντας βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 14 βαθμούς αφήνοντας τους αντιπάλους του στους 7.
Το  ματς δεν διεκδίκησε δάφνες με τους γηπεδούχους σε πολύ ανανεωμένη μορφή να παίρνουν την νίκη χάρη σε ένα γκολ του Σταύρου Μπίτζου, στο 68′, που έκανε το 1-0.
Συγκεκριμένα ο Λαλάκος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στο κέντρο της άμυνας πήρε την μπάλα σέντραρε από αριστερά στο κεφάλι του Μπίτζου, που με ασύλληπτη κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα,  συμπληρώνοντας το παζλ της φάσης του μοναδικού γκολ των γηπεδούχων.
Στο υπόλοιπο διάστημα η μπάλα περισσότερο ταλαιπωρήθηκε από τους δύο μονομάχους
με αρκετά λάθη εκατέρωθεν άλλα και με λιγοστές φάσεις για γκολ
Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3′ με τον Κώστα Μπασινά, στο 25 με τον Στ. Μπίτζο και στο 34΄με τον Λαλάκο. Ενώ για τους ηττημένους ένα τετ-α-τετ του Χρυσικού στο 45′ εξουδετέρωσε ο Γαλάνης και ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Σμπρίνη στο 84′ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 93′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Γιώργο Τουλούμη για πέναλτι -χέρι μέσα στην περιοχή, με τον προπονητή Τάκη Ακριτίδη στο τέλος να είναι έξαλλος.
Αστέρας Βατώντα (Δημήτρης Λύκος): Γαλάνης, Κατόλης Α, Ξύγκης (63’Σκούρος), Μπίτζος Ι,Κατόλης Ι, Μειμέτης, Κρητικός (35’λ.τ.Σείτης), Μπαζώτης,(55′ Μούντριχας), Μπίτζος Στ,Μπασινάς Κ, Λαλάκος.
ΠΑΟ Πολιτικών (Τάκης Ακριτίδης): Μαραγκός, Παύλου (72′ Καράμπελας), Λάζαρης Δ. Τσώκος (85′ Lami), Γκάβαλης, Πύθουλας, Λάζαρης Γ., Βλέτσας, Χρυσικός,(57′ Χασάνδρας), Σμπρίνης, Ανδριόλας.
Επιμέλεια:ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ