Η περιπέτεια του ΑΟ Νέας Αρτάκης στην περίεργη φέτος λόγω πανδημίας Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε!
Μία χρόνια που σίγουρα βρίσκει του Αρτακιανούς και την νέα αγωνιστική περίοδο στην κατηγορία ένα πράγμα που από μόνο του είναι επιτυχία για τον σύλλογο.

Η ομάδα της Αρτάκης παρουσιάστηκε αρκετά διαφορετική μετά την επανεκκίνηση, του πρωταθλήματος, ″μέτρησε″  5 αποχωρήσεις ″εισαγόμενων″ παικτών και πιο συγκεκριμένα αποτέλεσαν παρελθόν οι Ανδρέας Ντάπος, ο Χρήστος Κατσούκης, ο Κροάτης αμυντικός Eduard Husinec, o πολύ καλός επιθετικός Λεωνίδας Κωστούλας και ο τερματοφύλακας Μανώλης Μανωλικίδης, άλλαξε προπονητή στην θέση του Μίλτου Γκόφα , ήρθε ο ″πιστός″ στρατιώτης Μιχάλης Μαύρος που ολοκλήρωσε την χρονιά με επιτυχία.

Η Αρτάκη υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να διεκδικήσει και την πρώτη θέση που οδηγούσε στα μπαράζ ανόδου,  αλλά λίγο η απομάκρυνση των παραπάνω ποδοσφαιριστών για να μειωθεί το μπάτζετ, αλλά κύρια η έλλειψη τεχνογνωσίας της πλειοψηφίας των διοικητικών παραγόντων και η διαχείριση μιας ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό σε Εθνικές κατηγορίες, δεν έφεραν το κάτι παραπάνω που όλοι σιγοψυθίριζαν αλλά δεν τολμούσαν να πουν στην Αρτάκη.

Ξεχώρισαν με την παρουσία τους ποδοσφαιριστές σαν τον πολύπειρο και μπαρουτοκαπνισμένο αρχηγό Κώστα Καραμπά, τον πολύ καλό μέσο Στασινόπουλο, την ευχάριστη έκπληξη με τον Βοιωτό Λεωνίδα Μεγάλο, του νεαρούς Ευβοιώτες Τσιγκα, Σελίμ Μυρτέζα, Τζουβάρα, Παπαδάκη, σταθερή αξία οι Τσατσαρώνης, Μπελίτσος, Χατζηστάμου, τέλος σπουδαία η ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Ηλία Δήμου που έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα, παρότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.
Αξιοσημείωτη και ουσιαστική η παρουσία και η προσφορά των Π. Δ. Σκριβάνου, του Λειβαδίτη, του Πατερίτσα, αλλά και των υπόλοιπων νεαρών, του ΑΟΝΑ!

Θα ήταν παράλειψη, να μην αναφερθούμε στην προσφορά υλική και οικονομική του Νίκου Ματζάνα, που χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες είναι δίπλα στον σύλλογο, , καθώς τίμησε όσο λίγοι την φανέλα του ΑΟΝΑ, αλλά και στην συνέχεια σαν παράγοντας, για πολλά-πολλά χρόνια, στους Αγγελή Πρατσόλη και Χάρη Αλεξανδρή που έτρεχαν για τα πάντα και μας ενημέρωναν πάντα για τα εκτός έδρας παιχνίδια που έπαιζε ο ΑΟΝΑ, ήταν κυρίως αυτοί που στο Δ.Σ πλαισίωσαν και βοηθούσαν ουσιαστικά, τον πρόεδρο Γιάννη Βαγιάννη. 

Ο ΑΟΝΑ έκλεισε την χρονιά με θετικό πρόσημο …. αλλά και με το κάτι παραπάνω να μην είναι απλά ένα όνειρο, για τα επόμενα χρόνια.