Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Μαυρόπουλο Βασίλη και του ποδοσφαιριστή Χατζηστάμου Δημήτρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο  Βασίλης  Μαυρόπουλος είναι μεσοαμυντικός την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα της Ιτέας με πολλές παραστάσεις απο τις εθνικές κατηγορίες τόσο στην football league όσο και στην Γ’ εθνική (έχει αγωνισθεί επίσης σε ΑΟ Θηβα, Παναιγιάλειο, Δοξα Μανωλάδας, ΑΕ Ερμιονίδας ), και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Ο Ευβοιώτης Δημητρης Χατζηστάμου είναι μεσοεπιθετικός τα 4 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανηλειακού  με πολλές παραστασεις απο τις εθνικές κατηγορίες τόσο στην football league όσο και στην Γ’ εθνική ( έχει αγωνισθεί επίσης σε Ηρακλής Ψαχνών , Ολυμπιακό Χαλκίδος ), αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Tους ευχόμαστε υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση  στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.