ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ωρεών με αφορμή το σημερινό παιχνίδι (10/04) πρωταθλήματος με την ομάδα της Δροσιάς, επιθυμεί να ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΑΠΚΟ Δροσιάς για τη φιλοξενία και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα! Όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο είναι καταδικαστέα και από τις δύο πλευρές, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα σήμερα.
Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε όλους τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Ωρεών για την παρουσία και τη μαχητικότητά τους στο εν λόγω παιχνίδι! Ο σύλλογός μας περνά μέσα από… Συμπληγάδες κι όμως δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική!
Τέλος, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τη διαιτησία του κυρίου Στέλιου Φώτη και των βοηθών του, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.
Υ.Γ. Ο Αθλητικός Όμιλος Ωρεών διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του αγωνιζόμενος στην κορυφαία κατηγορία του Νομού Ευβοίας. Παρά τα δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων θέλουμε να ζητήσουμε την συμπαράσταση και την πιο ενεργή συμμετοχή των συγκατοίκων μας στην προσπάθεια, που γίνεται για την επιβίωση μίας εκ των πιο ιστορικών ομάδων του νομού μας!

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ωρεών
Τετάρτη 10 Απριλίου