Τρία στα τρία για την ομάδα της Χαλκίδας μετά τη σημερινή άνετη νίκη επί της ομάδας του Ευβοϊκού Γουβών με 3-0.

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, παίζοντας καλά μόνο κατά διαστήματα, έφτασε σε μια άνετη νίκη που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη σε σκορ αν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Μετά το πρωτο 10λεπτο ανέβασε στροφές, έκλεισε πίσω την ομάδα των Γουβών και κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν τη συμπλήρωση του 30λεπτου.
Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε και μέχρι τη λήξη του  ημιχρόνου καμιά από τις δύο ομάδες δεν σημείωσε τίποτα το αξιόλογο.
Η ομάδα των Γουβών από την άλλη αγωνίστηκε φιλότιμα, προσπάθησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, αλλά τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της.
Το β’ ημίχρονο  ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, με απολογισμό δυο δοκάρια, δυο τέρματα και πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Η ομάδα των Γουβών δυο φορές έφθασε με αξιώσεις στη περιοχή της Χαλκίδας αλλά αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους αμυντικούς.
Στο 13′ με 15′, ένα δίλεπτο φωτιά για τους γηπεδούχους δεν έβγαλε κάτι θετικό.
Στο 16′ ο Μιλανι πέφτει στα πόδια του Λουκα και σώζει.
Στο 18′ το δυνατό σουτ του Καραχαλιου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 26′ σουτ του Κωστανταγκα από καλή θέση στην αγκαλιά του Μιλανι.
Στο 27′ το 1-0.Μετα από έξοχη ενέργεια και μεταβίβαση του Πάλλη, ο Καραχαλιος ανοίγει το σκόρ. 
Στο 54′ σέντρα του Παλαιολόγου, ο Κωνστανταγκας “τσιμπάει” τη μπάλα, αυτή δεν του κάνει το χατήρι να πάει στα δίχτυα, χτυπάει στο δοκάρι, το ριμπάουντ ο Καραχαλιος που σερβίρει στον προωθημένο Τσουτη που με ψυχραιμο πλασέ κάνει το 2-0.
Στο 73′ φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των Γουβών, ο Θωμάς στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, 74′, πάλι ο Θωμάς από το ίδιο σχεδόν σημείο, αυτή τη φορά δεν θα αστοχήσει, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και η Χαλκίδα κλειδώνει τη νίκη 3-0. 
Στο 79′ ο Καραχαλιος και στο 87′ ο Σακκάς αστόχησαν από πλεονεκτική θέση
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ(Τοκπασιδης Π) :Αγριόδημος, Κολιόπουλος(85’Ρογαλίδης), Πάλλης, Τζάβρας, Θωμάς, Τσουτης, Παλαιολόγος, Καραχαλιος (85’Ζιζόλι) Κωνσταντάγκας (77’Μακρης), Λούκας (77’Σακκας), Χαλιώτης(68′ Τόλης).
ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ(Δημητρίου Γ):Μιλάνι, Βούλγαρης, Σελίμης Να(63’Φλέβας), Παπανδρέου, , Στραφιώτης, Σελίμης Δ(81’Σπανός), Μαργέτης, Δημουλάκης, Τσώνος (81’Γιαγκος), Ιωσήφ, Γαλιατσάτος (53’Αλμπανης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Τουλούμης Γ.
ΒΟΗΘΟΙ:Πριόνας Δ-Ιωαννου Α.