Από Δευτέρα σε Παρασκευή και από Παρασκευή σε Δευτέρα πάει το θέμα στον ΑΟ Χαλκίς, καθώς ο νέος Πρόεδρος Φοίβος Μορίδης, είναι στο Λονδίνο (!) και όπως διαμήνυσε στους συνεργάτες του εδώ στην Χαλκίδα επιστρέφει Δευτέρα και τρέχει τα θέματα της ομάδας.

Ο Προπονητής Γιώργος Λάμπρου απογοητευμένος στεναχωρημένος με έντεκα παίχτες στην προπόνηση έδειξε να είναι στα όρια του δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες.

Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης μίλησε στον Χρήστο Σεφερλή και του είπε χαρακτηριστικά ότι μίλησε με τον κο Μορίδη που του τόνισε ότι με την επιστροφή του από το Λονδίνο θα επικοινωνήσει με τους ποδοσφαιριστές τηλεφωνικά και την δεύτερα θα λύσει το οικονομικό θέμα με προκαταβολές και περαιτέρω μεταγραφές όπου χρειαστεί.

Από το νέο Δ.Σ μίλησε στον Χρήστο Σεφερλή ο “πολύς” και διαχρονικός παράγοντας από το 2001 στον ΑΟΧ Δημήτρης Επισκόπου και (πως τα καταφέρνει να είναι σχεδόν με όλες τις διοικήσεις του βγάζουμε το καπέλο εδώ) μιας και η αγάπη του για τον ΑΟΧ είναι ″ΜΕΓΑΛΗ″.

Ο Δημήτρης Επισκόπου είπε ότι την Δευτέρα ο κος Μορίδης θα λύσει όλα τα θέματα του ΑΟ Χαλκίς οικονομικά και αγωνιστικά επίσης τον ευχαρίστησε και  είπε ότι θα είναι υπερήφανος για την ΒΟΗΘΕΙΑ που έδωσε σε αυτόν(Φοίβος Μορίδης).

Ο Δημήτρης Επισκόπου το πήγε και παρακάτω, καθώς δήλωσε πως την Τρίτη το βράδυ είχε συνάντηση με τον Αντώνη Βουρδάνο με σκοπό να τον μεταπείσει ή να τον πείσει και να συνεργαστεί με τον νέο πρόεδρο του ΑΟ Χαλκίς Φοίβο Μορίδη.

Είχε οίστρο ο Δημήτρης Επίσκόπου και σαν άλλος ποδοσφαιρικός Σερλοκ Χολμς είπε ότι τα 12.000 € του Γιώργου Τόλια (δεν ήταν δικά του) αλλά είναι αυτά που έλεγε ο δημοσιογράφος Στέλιος Γκάρας,  και επειδή ο Γιώργος Τόλιας δεν είχε την έγκριση του Στέλιου Γκάρα γι αυτό και δεν προχώρησε σε συνεργασία με τον νέο Πρόεδρο κ. Φοίβο Μορίδη.

Όλα αυτά τα παραπάνω στον μαγικό κόσμο του ΑΟ Χαλκίς με την ομάδα να είναι ″…στο και πέντε″ (όχι στο παρά πέντε) και η Δευτέρα να είναι μέρα χαράς για τους φιλάθλους της ομάδας με τον νέο Πρόεδρο Φοιβο Μορίδη να λύνει όλα τα οικονομικά προβλήματα να δίνει προκαταβολές και να αγωνιστεί κανονικά στο θεσμό του Κυπέλλου.

Πρέπει να πούμε ένα ακόμα μπράβο στην ΕΠΣΕ που για ακόμα μία φορά έβαλε πλάτη στον ΑΟ Χαλκίς και ανέβαλε τον παιχνίδι κυπέλλου , όπως και στον Απόλλωνα Ερέτριας που συναίνεσε σε αυτό.