Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς με αφορμή την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ευχαριστώντας εχθρούς, φίλους, αγνούς φιλάθλους αλλά και  διαδρομιστές, καφενόβιους και αγράμματους νομοθέτες.

Τώρα πόσο σωστό είναι να πανηγυρίζεις για την δεύτερη θέση στην χειρότερη Γ’ εθνική όλων των εποχών, ειδικά όταν εκπροσωπείς μια ομάδα με την ιστορία του ΑΟΧ και στο ξεκίνημα της χρονιάς έχεις θέσει σαν στόχο την πρώτη θέση (απ΄ το κυνήγι της οποίας έμεινες από νωρίς εκτός) και την άνοδο, ας το κρίνουν όσοι καταλαβαίνουν λίγο από ποδόσφαιρο. Ας μην ξεχνάμε μόνο ότι “τον δεύτερο ελάχιστοι τον θυμούνται…”. Για την ιστορία δεν υπάρχει πουθενά στην ελληνική γλώσσα το «νοών νοητέ», που είναι κάτι μεταξύ σε «ήλιε νοητέ» και «ο νοών νοείτω».

Η ανακοίνωση, χωρίς καμία διόρθωση για να μην χάσει την…«αυθεντικότητα» της:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ τερματίζει στις πρώτες θέσεις της Γ’ Εθνικής δεύτερος και με πείσμα, εχθρών και <<φίλων>> παραμένει στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.
Τι να τους κάνεις τους εχθρούς αν έχεις τέτοιους φίλους……και ο νοών νοητέ …..
Δεκέμβριος 2017 – Ιανουάριος 2018 φυγή των όποιον ακριβοπληρωμένων και πληρωμένων ποδοσφαιριστών που είχαν έρθει το καλοκαίρι και τους έλεγαν ότι η ομάδα θα διαλυθεί και θα χάσουν τα χρήματα τους και την αξία τους. Κάποιοι είχαν βάλει το χεράκι τους και το στοματάκι τους…….οι φίλοι μας….
Όμως η Διοίκηση με δουλειά ,αγώνα καθημερινό,μάχες σε όλα τα μέτωπα,ψυχή,μυαλό,χρήματα,θυσίες και μαγκιά παραγοντική ,ποδοσφαιρική,αγωνιστική σαν οικογένειά που είμαστε δώσαμε όρκο ζωής και αισιοδοξίας.
Μαζί μας είχαμε τους αγνούς φίλους και υποστηρικτές φιλάθλους τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξή τους στα δύσκολα.
Η δύναμη ψυχής η πίστη και η αγάπη για την ομάδα μας ,μας έκανε ποιο δυνατούς κατορθώσαμε αυτά που για ελάχιστους διαδρομιστές, καφενόβιους και αγράμματους νομοθέτες μας είχαν καταδικάσει.
Ευχαριστούμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές μας αυτοί που ήτανε από την αρχή και παρέμειναν,τον προπονητή,τον γυμναστή,και όλο το προπονητικό τιμ και το ιατρικό καθώς και τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον Ιανουάριο και έγιναν μια οικογένεια με τους παλιούς.
Συγχαρητήρια στους αγνούς φιλάθλους μας που δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ.
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε ελάχιστους λασπολόγους και συκοφάντες ότι…. είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα και όπως είχε πει και ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης ” Να αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ,εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί εγώ θα φταίω.

ΥΓ.
Συγνώμη που δεν διαλύσαμε την ομάδα για να ικανοποιησουμε τους ελάχιστους μικρόψυχους και κομπλεξικούς δήθεν παράγοντες ποδοσφαίρου .
Αυτούς εξάλλου τους έχει στείλει στα αζήτητα ο φίλαθλος κόσμος του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ και δεν μπορούν να αναστηθούν ούτε το Πάσχα.
Έστω και στα γεράματα τους ας διδαχθούν από το ήθος και το μεγαλείο του Προέδρου Βασίλη Ταρνανα.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.»