Με δηλώσεις πριν από λίγο στο Δυνατα & Αθλητικά και μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο Πρόεδρος τους Πισσώνα Βασίλης Χατζής δήλωσε την παραίτηση του από την προεδρεία της ομάδας.

Μετα την χθεσινή απόφαση της ΕΠΣ Ευβοίας και την αναδιάρθρωση των κατηγοριών ο Πισσώνας θα παραμείνει στην Γ’ ΕΠΣΕ και την νέα περίοδο.

O Πρόεδρος Βασίλης Χατζής μας δήλωσε :

Έκλεισε ένας απόλυτα πετυχημένος κύκλος οργανωτικά και δημιουργικά για την ομάδα που τα τελευταία χρόνια έβαλε βάσεις για να ξαναγίνει η ομάδα του παρελθόντος μια ομάδα που είχε θαυμάσει  όλη η Εύβοια και είχε τερματίσει 3η στην Α’ ΕΠΣΕ.

Αγωνιστικά δεν τα καταφέραμε και δυστυχώς για κάποιους που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν ανόδους και να κρύψουν την αποτυχία ΤΟΥΣ να διαχειριστούν μια αξιοσέβαστη διαφορά βαθμών και να χάσουν μία άνοδο που φάνταζε σίγουρη μέχρι τον Δεκέμβριο.

Σεβόμαστε τις αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΠΣ Ευβοίας αν και διαφωνούμε με την μορφή της επιλεκτικής αναδιάρθρωσης όπως έγινε μιας και πιστεύουμε ότι  αγωνιστικά είχαμε ελπίδες ανόδου, αλλά και οργανωτικά και με την συνολική μας παρουσία εντός και εκτός γηπέδου αξίζαμε να ανέβουμε κατηγορία.

Παραδίδουμε την ομάδα χωρίς χρέη και υποχρεώσεις πεντακάθαρη στην επόμενη διοίκηση που θα κλιθεί να την αναλάβει και να την οδηγήσει εκεί που δεν τα καταφέραμε εμείς.

Εγώ θα παραμείνω πιστός στρατιώτης της ομάδας όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια από όποιο πόστο και αν την υπηρέτησα.

Την προσεχή εβδομάδα τα δελτία και η σφραγίδα της ομάδας θα παραδοθούν στην ΕΠΣ Ευβοίας και από εκεί θα τα παραλάβει η νεα διοίκηση του συλλόγου.