Θεαματικά άνοιξε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift και Κυπέλλου STREET LEGAL 2018 με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα του θεσμού το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στο φιλόξενο Λουτράκι.

Οι συναρπαστικές μάχες που δόθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους οδηγούς του πρωταθλήματος και στις δυο κατηγορίες -μονών και διπλών περασμάτων- κράτησαν το ενδιαφέρον σε όλους όσους παρευρέθησαν στη διαμορφωμένη πίστα στη Σχολή Μηχανικού. Μεταξύ όλων των θεαματικών οδηγών, ο Χρήστος Χαντζαράς στην κατηγορία PRO και ο Παναγιώτης Γρηγορίου στη Street Legal, με δύο BMW E36, ήταν οι μεγάλοι νικητές της ημέρας.

Η Start Line ευχαριστεί θερμά, το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Γεώργιο Γκιώνη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Τάσο Σακελλαρίου για την καθοριστική τους συμβολή στη διοργάνωση του αγώνα, τη Διοίκηση της Σχολής Μηχανικού και τους οπλίτες για την αμέριστη συμπαράστασή τους και τις τρεις ημέρες που ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρέθηκε κοντά τους, το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περαχώρας και το ΕΚΑΒ χωρίς τη συνδρομή των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Τέλος, το σωματείο μας ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς και τις ομάδες τους οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους εμάς, οργάνωση, στελέχη του αγώνα και θεατές και τους εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους επιδόσεις.