Με το διπλό έφυγε μέσα από το γήπεδο της Δροσιάς η Καστέλλα ανατρέποντας στο
β’ ημίχρονο την εις βάρος της κατάσταση με 3-2 απέναντι στον Ερμήλιο.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο ημίχρονο από τον καλύτερο Ερμήλιο χάρις σε ένα γκολ του Μπρατσιώτη που νίκησε τον Μώρο στέλνοντας με ωραίο σουτ στο ”Γ” της εστίας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ Σπυρόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα περνώντας μέσα τους Παπαδόπουλο και Σιαράπη αποσύροντας δύο ακραίους αμυντικούς και αυτό το ρίσκο του βγήκε.
Έτσι αρχής γενομένης στο 59′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Ντεγιάννης πάνω στην κίνηση έπιασε σουτ και νίκησε τον Πρέντσι.
Και στο 65′ η ανατροπή πήρε σάρκα και οστά με απ’ευθείας χτύπημα φάουλ του Γραμματικόγιαννη ο οποίος αιφνιδίασε τον αντίπαλο γκολκίπερ (1-2).
Το 1-3 ήρθε στο 84′ όταν ο Παπαδόπουλος δέχτηκε την πάσα από τον Ντεγιάννη και πλάσαρε εύστοχα.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 87′ με πέναλτι του Δούκα το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Παυλίδη.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ.Κασομούλη ο οποίος είχε συμπαραστάτες τους Παπαθανασίου και Καρβελά.
Ερμήλιος(Δ.Ερμήλιος):Πρέντσι, Σκοπελίτης, Καπατσούλης, Ελευθερίου, Πέντσιος, Καραλής, Μπουρνάζος Γ, Διοκμετζίδης(75’Αρκάς), Μπρατσιώτης, Μπανάσης, Δούκας.
Καστέλλα( Τ.Σπυρόπουλος):Μώρος, Μπέκος(56’Παπαδόπουλος), Γούσιας(46’Σιαράπης), Αρχοντούλης, Παυλίδης, Κουβούσης, Παπαδόπουλος, Κώστογλου, Τριανταφύλλου, (90’Χαλίτσιος), Γραμματικόγιαννης, Ντεγιάννης.