Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τελείωσε με τον Ηρακλή Ψαχνων να τερματίζει στην πρώτη θέση και να χάνει την άνοδο στην ισοβαθμία και στην διαφορά των γκολ από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Οι Ψαχνιώτες, είναι όντως η κορυφαία Ευβοϊκή, παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες. για παραπάνω από δύο δεκαετίες και η μόνη που τα τελευταία χρονιά έχει ξεφύγει από τις ″χαμηλές πτήσεις″ του ″τοπικού″, κράτησε ψηλά την σημαία του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου και αν διάφορα παράξενα και περίεργα δεν είχαν συμβεί θα ήταν τώρα στα μπαράζ ανόδου.

Η διοίκηση του Γιώργου Στούπα, με άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Γκαλούφα και τον τεχνοκράτη Γιώργο Σίδερη, παράγοντες που ″έχουν γράψει διαδρομές χιλιάδων χιλιομέδτρων″, στις Εθνικές κατηγορίες, με ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ, κατάφερε να τερματίσει ο ″ΗΡΑ″, στην 1η θέση, κάνοντας πολύ καλές επιλογές -ντόπιων- ποδοσφαιριστών, δίνοντας εμπιστοσύνη στον προπονητή (για ακόμα μια φορά Ψαχνιώτη) Θανάση Μεθενίτη, αλλά πάνω από όλα, γνωρίζοντας το άθλημα και όχι στηριζόμενοι σε παχυλό πορτοφόλι.

Ο Ψαχνιώτης, προπονητής Θανάσης Μεθενίτης απόλυτα επιτυχημένος ευθύς, ειλικρινής, εργατικός με αγωνιστική και προπονητική εξέλιξη κάθε χρόνο δίκαια απολαμβάνει την εμπιστοσύνη μίας διοίκησης που ξέρει από μπάλα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από τον ″εγκέφαλο″ Βαγγέλη Ντέλεκο φυσικό ηγέτη της μεσαίας γραμμής και τις παλιές (αλλά πάντα απαστράπτουσες) καραβάνες Θανάση Ρεπετσά και Δημητρη Ζουλιώτη, που διανύουν δεύτερη ποδοσφαιρική νιότη, τον κέρβερο τερματοφύλακα Δημητρη Ντουμάνη, που ξαναβρήκε τον αγωνιστικό εαυτό του, τον εκπληκτικό νεαρό Μιχάλη Μπατζελή(αποκάλυψη της σεζόν), το πολυεργαλείο Πάρη Σπυράκη στην ποιο ώριμη του ποδοσφαιρική χρονιά, που  την επιθετική τριάδα την απαρτίζουν οι Δημήτρης Βεζυρτζόγλου, Νίκος Σταματάκος και ο δαιμόνιος Καστελλιώτης Ανδρέας Μήτρου, μια 3πλέτα που ήταν φόβος και τρόμος για κάθε αμυντική γραμμή! Άξιοι συμπαραστάτες, ο μπαρουτοκαπνισμένος, Θεόφιλος Σπανός, αλλά και οι Παναγ. Λ. Σκριβάνος, Παν. Τσούτσης και Νίκος Ζαχαριάς! 
Οι μεταγραφές που ήρθαν με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, βοήθησαν τα μέγιστα και εντάχθηκαν αμέσως στο αγωνιστικό πνεύμα και την φιλοσοφία της ομάδας ο Παναγιώτης Γεωργίου με την ηγετική του παρουσία στην άμυνα, το ″σκυλί του πολέμου″ και μια ζωή Ηρακλής Ψαχνών Στέλιος Μπαλαμπάνης, μαζί με τον Παναγιώτη Καραντακη και τους νεαρούς Λάμπρου (εξαιρετικός αριστεροπόδαρος) & Ρεσβάνη, βοήθησαν τα μέγιστα τον ″Γηραιό″ των Ψαχνων.

Ο Ηρακλής Ψαχνών τερμάτισε πρώτος στην βαθμολογία και πρωταθλητής στις καρδιές μας, δείχνοντας τον δρόμο και τρόπο που πρέπει να βαδίσουν και άλλες ομάδες Ευβοϊκές και μη.

Ο ″ΗΡΑ″, έδειξε ότι είναι έτοιμος και ότι αξίζει, να κάνει πάλι το μεγάλο άλμα, βαδίζοντας πάνω στα ″χνάρια″ των ″άθλων″ του πρόσφατου παρελθόντος και μάλιστα αυτή τη φορά με τους παράγοντές του να είναι πολύ πιο έμπειροι και σίγουρα πολύ πιο ″ψαγμένοι″!