Το Δ&Α όπως όφειλε φιλοξενεί και την άποψη της οικογένειας Βαξεβάνη στο θέμα της διαμάχης του με το σωματείο του Παντριαδικού .

Η ανακοίνωση της Οικογένειας Βαξεβάνη

Λυπάμαι που καποιοι από εσάς έχετε οικογένειες και παιδιά και παρ’ολα αυτά καταστρέφεται ένα νεο ταλέντο , ένα όνειρο ενός νεαρού παιδιού που η ζωή του είναι ποδόσφαιρο και το δεύτερο του σπίτι το γήπεδο.

ΘΑ έπρεπε ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ “ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ” ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ ( ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας) που το είχαμε πάει να υπογράψει η ομάδα του Παντριαδικού και ένας από τους παράγοντες ( ξέρει αυτός) το πίρε και το τσαλάκωσε και είπε πως αυτο το χαρτί για εκείνον δεν έχει καμία αξία , τα λόγια είναι περιττά πλέον ευχομαι αυτήν την αδικία και αυτον τον ψυχολογικό πόλεμο που έχουν προκαλέσει στον ΥΙΟ ΜΟΥ να μην συμβεί σε κανέναν παίχτη του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ αλλά και σε όσους θέλουν να αγωνιστούν σε αυτήν την ομάδα.

 Σε εσάς ” παράγοντες” ευχομαι να μην τύχει στα παιδιά σας !! 

Τα χαιρετίσματα μου στους “ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ”

Γιάννης Βαξεβάνης 

Ακολουθούν τα έγραφα και το επίσημο συμφωνητικό ομάδας και ποδοσφαιριστή.