ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Αγαπητοί φίλαθλοι και μέλη του Α.Ο. Χαλκίδος.
Υπηρετώντας επί σειρά ετών τον αθλητισμό και δη το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αποφάσισα στη νέα σεζόν να συμμετάσχω ενεργά στο Δ/Σ του συλλόγου, μου ανατέθηκε δε η θέση του τεχνικού Δ/ντη.
Κύριο μέλημα μου, ήταν η συλλογική κατά πώς αρχικά φαινόταν, προσπάθεια εξυγίανσης του συλλόγου και η δημιουργία μιας ομάδας ισάξιας της ιστορίας της και των φιλάθλων της. Απώτερος στόχος μου ήταν να ξανά μπουν στο γήπεδο οικογένειες και παιδιά και να παράξουμε ξανά, μέσα από τον αθλητισμό, πολιτισμό.
Επιτρέψτε μου να δηλώσω ότι κατέβαλα τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες ώστε η ομάδα μας, να σταθεί αντάξια της προσδοκίας όλων των φιλάθλων της.
Με την παρούσα μου δηλώνω ότι παραιτούμαι από μέλος του Δ/Σ, μη θέλοντας επ΄ ουδενί να νομιμοποιήσω αποφάσεις, πράξεις και ενέργειες που δεν συνάδουν με τον αξιακό μου κώδικα και που απέχουν παρασάγγας από τις αρχές της χρηστής και διαφανούς διοικήσεως.
Δεν θα αναφερθώ επί του παρόντος σε λεπτομέρειες, ωστόσο έχω την ηθική υποχρέωση, ως φίλαθλος πλέον να σας καλέσω να αγρυπνείτε και να αγωνιάτε γιατί η ομάδα δεν ανήκει παρά στους φιλάθλους και τους πολίτες της Χαλκίδας.
Οφείλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους, πολλούς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και βοήθησαν οικονομικά την ομάδα.
Ευχαριστώ τους παίκτες και τον προπονητή και ευελπιστώ να τους επιτραπεί να επιτευχθεί το όραμα τους, το όραμα μας, ο Α.Ο. Χαλκίδος να επιστρέψει στην θέση που του αξίζει.
Με τιμή