Ένας εντυπωσιακός Ερμήλιος στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να γυρίσει υπέρ του ένα ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 32′ στο γήπεδο της Δροσιάς.
Το παιχνίδι είχε έντονες συγκινήσεις με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται στα πρώτα λεπτά τους κενούς χώρος .Έτσι στο 22′ ο Λιάκος τρύπωσε στην άμυνα και με ωραία προβολή έκανε το 0-1 και στο 32′ ο Μπίλας Ν.βγήκε στο ”ξέφωτο” προχώρησε και με πλασέ πραγματοποίησε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να απαντήσουν δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα -ξυράφι του Γρηγοριάδη ο Παλπάνης με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπίλα Γ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Ερμήλιος ανακάτεψε την τράπουλα και βγάζοντας λαγούς από τον πάγκο έδωσε στην ομάδα την ώθηση που χρειαζόταν. Στο 63′ ο Πέντσιος από δεξιά έκανε σέντρα σουτ η μπάλα ξεγέλασε τον Μπίλα και κατέληξε στο δεξί ”Γ” της εστίας του. Δύο λεπτά αργότερα έγινε η απόλυτη ανατροπή μετά από περίτεχνη κεφαλιά του Αρκά.
Για να συμπληρωθεί το παζλ 5 λεπτά αργότερα όταν ο Μπισιώτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Παλπάνης.
Εντυπωσιακό ματς εν κατακλείδι από μια Αναγέννηση που ενώ προηγήθηκε 0-2 στο 32’κατάφερε τελικά να χύσει την καρδάρα με το γάλα απέναντι στα τρομερά μωρά της ακαδημίας του Ερμήλιου που έδειξαν πως πέρα από πάθος και τσαγανό διαθέτουν και περίσσιο ταλέντο.
Άψογη η διαιτησία των Ντούρα,Κούκουρα και Δούκα.
Ερμήλιος: Πρέντσι, Καλατσούλας, Μπανάσης (54΄ Μπισιώτης), Μπάκρης, Πέντσιος, Πλέρος (50′ Ελευθερίου), Αρκάς, Διοκμετζίδης (88′ Μπρατσιώτης), Γρηγοριάδης, Παλπάνης (80′ Δούκας), Μπουρνάζος
Αναγέννηση Μαντουδίου: Μπίλας Γ, Βούλγαρης (80′ Σκουμπρής Ι. του Ν.), Πουλιπούλης, Τσικτσίρης, Τάρλας (88′ Κατζούρας), Λιάκος, Μπαλατσός (90′ Σκουμπρής Ι.
του Π.), Δαρζέντας Δ., Δαρζέντας Α., Πριόνας (67′ Σκαραμάνος), Μπίλας Ν.