Ανταπόκριση από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης για το ´´Δ & Α´´: Γιώργος Καλίτσας

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ – ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ – ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ

Πως να περιγράψεις και τι να πεις για αυτά τα μοναδικά παιδιά. Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, οι Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης βρίσκονται στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Masters Beach Volley που διεξάγεται στον Άγιο Νικόλαο, στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελική φάση Master.

Εξαιρετικοί στην τακτική και εντυπωσιακοί στην ´´εκτέλεση´´ νίκησαν, στον 2ο ημιτελικό με 2-0 (21-14, 21-18) τους Γιώργο Καντιώτη/Ατάμ Τσαλικιάν και έκλεισαν το ραντεβού τους στο τελικό με τους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδας Δημήτρη Νιώπα και Θοδωρή Παπαδημητρίου για τις 8.15 μ.μ. (LIVE dinataathlika.gr)

Η μέρα είχε ξεκινήσει εξίσου δυνατά αφού, νωρίτερα, είχαν πάρει την πρόκριση για τους ´´4´´ επικρατώντας με 2-0 των Κογκαλίδη/Πολυχρονιάδη.

Οι δύο ομάδες του Μεγάλου Τελικού είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν χθες Σάββατο στα πλαίσια του 2ου γύρου όπου οι Νιώπας/Παπαδημητρίου επικράτησαν με 2-0 σετ.

Βέβαια, σε έναν τελικό, όλα είναι πιθανά, παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι των αδελφών Μανδηλάρη είναι μία έμπειρη και δυνατή ομάδα. Αλλά… σε αυτό το τουρνουά, όπως λέει και ο, μεγαλύτερος σε ηλικία, Βασίλης: ´´Έχουμε παίξει τα καλύτερα μας παιχνίδια´´.

Όλα τα φώτα πλέον πέφτουν στον Μεγάλο Τελικό που θα γίνει στις 8.15 το απόγευμα και θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για την εξέλιξή του, ζωντανά από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης μέσα από το ´´Δ & Α´´. ( τηλεοπτικά σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ 2 την Τρίτη 1/8 στις 16:00).