Υπό την έλλειψη αγωνιστικής δράσης, ευκαιρία να σκανάρουμε την βαθμολογία.

Βόρειος όμιλος

Δεκαέξι αγωνιστικές έχουν παικτεί μέχρι στιγμής, με τρεις ομάδες να διεκδικούν την κορυφή.

Άνοδος

Πρώτη στην βαθμολογία και αήττητη  η Ένωση Απολλωνίου και ΑΟ Ιστιαίας με 42 βαθμούς, ενώ ακολουθεί σε απόσταση μίας νίκης η Δόξα Προκοπίου με 39. Μόλις έναν βαθμό λιγότερο έχει στην 3η θέση η Αναγγέννηση Μαντουδίου και με 14 αγωνιστικές να απομένουν ακόμη, σίγουρα η μάχη της πρωτιάς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Υποβιβασμός

Πρώτοι υποψήφιοι για υποβιβασμό είναι ο ΑΟ Αγίου και ο Ακράτητος Κεχριών, έχοντας από 2 και 7 βαθμούς αντίστοιχα. Στην 10η θέση, που υποβιβάζεται υπό συνθήκη βρίσκεται η ΑΕ Κηρίνθου με 14.

 

Κεντρικός όμιλος

Όπως και στον Βόρειο όμιλο, έτσι και στον κεντρικό, έχουμε παίξει 16 αγωνιστικές, επομένως παραμένουν άλλες 14.

Άνοδος

Στον κεντρικό όμιλο η πρωτιά φένεται πως έχει ξεκαθαρίσει, αφού ο Ευβοϊκός Αγ.Νικολάου είναι πρώτος με 42 βαθμούς, ωστόσο η εικόνα του δεν δείχνει ικανή να αφήσει περιθώρια στο δεύτερο Ερμήλιο, που ακολουθεί με 37 βαθμούς.

Υποβιβασμός

Στον συγκεκριμένο όμιλο υποβιβάζονται 4 ομάδες, ενώ σε περίπτωση που υποβιβαστεί από την Γ’ Εθνική η Χαλκίδα, τότε θα “πέσουν” 5 ομάδες. Η ΑΕΚ Χαλκίδας είναι η μία που υποβιβάζεται καθώς πλέον δεν κατεβαίνει καν στους αγώνες. Η Θύελλα Κοντοδεσποτίου (11β.), τα Λουκίσια (13β.) και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας (14β.) είναι οι ομάδες που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στις θέσεις που οδηγούν στην κατώτερη κατηγορία. Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η ΑΕΧ με 18 βαθμούς.

 

Νότιος όμιλος

Στον όμιλο του Νότου είμαστε ακριβώς στα μισά του πρωταθλήματος, με 15 αγωνιστικές να έχουν παιχτεί.

Άνοδος

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει ανάμεσα σε Αμαρυνθιακό και Κάρυστο, που έχουν αντίστοιχα 39 και 38 βαθμούς. Η απόσταση λοιπόν, είναι ελάχιστη, οπότε καταλαβαίνουμε εύκολα πως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η κούρσα του πρωταθλήματος.

Υποβιβασμός

Στην ουρά η μία ομάδα που υποβιβάζεται σίγουρα είναι ο ΑΟ Κόσκινων, που είναι μία παρόμοια περίπτωση με την ΑΕΚ Χαλκίδας. Ο Άρης Αγ.Ιωάννου έχει 7 βαθμούς, ενώ στην θέση που υποβιβάζεται υπό προυποθέσεις βρίσκεται ο Αιγέας Πετριών με 12 βαθμούς.