Σε μία υπέρλαμπρη βραδιά στο «Evia Palace» που διοργάνωσε ο Α.Ο. Χαλκίδας, οι φίλαθλοι της ομάδας και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Εύβοιας, γλέντησε με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, την Μαριά Σκουλά και το επιτελείο τους.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ε. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ε Γιώργο Πίσχινα, Γιάννη Ρέτσα, Νίκο Δαφνή και Αντώνη Παπαδάκη, ενώ κόσμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος της ένωσης κ. Χρήστος Φεφέκος. Επίσης παρευρέθησαν αρκετοί πρόεδροι των ομάδων, φίλαθλοι και άνθρωποι του ποδοσφαίρου, πολιτικοί και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης που τίμησαν την ομάδα της πρωτεύουσας της Εύβοιας.

Επίσης κατά την διάρκεια της βραδιάς έγιναν βραβεύσεις. Ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Αυλωνίτης βράβευσε τον Βαγγέλη Βλάχο για την προσφορά του. Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Καραμπάς, τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης και γέννημα της Χαλκίδας Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Χ. Σταύρο Μαστραντωνά. Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου τον επίσης παλαίμαχο …….Κωνσταντώνη. Ο δήμαρχος Χαλκίδας Χρήστος Παγώνης τον Γιώργο Σταμέλο, ενώ ξεχωριστό αφιέρωμα έγινε στον ……Πανταζή, για την οικονομική του συνεισφορά στον Α.Ο.Χ.

Ο πρόεδρος της Χαλκίδας Γιάννης Ελευθεριάδης, χαιρέτησε με θερμά λόγια τον παλαίμαχο άσο της Α.Ε.Κ. και για πολλά χρόνια ΄΄σημαία΄΄ της ΄΄κιτρινόμαυρης΄΄ ομάδας Στέλιο Μανωλά, με τον «Στελάρα» να αναφέρεται στην παρολίγον, ενασχόληση του με τον Α.Ο.Χ. σαν προπονητής, το μακρινό 2003.

Το κέφι όπως ήταν φυσικό δεν έλειψε με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο να ξεσηκώνει το κοινό, ενώ ο «δικός μας» Μανώλης Βέττας άφησε το δικό του στίγμα, στην κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορά που όπως πάντα είχε αρκετά δώρα.

Φωτογραφίες: Χρήστος Σεφερλής