Η ομάδα της Εύβοιας παραμένει σταθερά στις ισχυρότερες του θεσμού του Regions’ Cup όπως φαίνεται και στην φετινή πορεία. Στην 1η αγωνιστική της Β´ φάσης, επικράτησε 2-0 της Ηπείρου στο γήπεδο της Ναυπάκτου και πήρε προβάδισμα για τον τελικό της διοργάνωσης,

Παρά το γεγονός ότι ο Θανάσης Γουρνάς δεν είχε στην διάθεση του ποδοσφαιριστές από Ερέτρια και Λήλα ( λόγω του μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής), η ομάδα της Εύβοιας έφτασε δίκαια στην νίκη απέναντι στην Ήπειρο και ως το 65´ που άνοιξε το σκορ, δεν είχε νιώσει πίεση προς την εστία της.

Ο Μήτρου άνοιξε το σκορ στο 65´ και χρειάστηκαν στην συνέχεια οι επεμβάσεις του Ντουμάνη για να κρατηθεί στο σκορ. Στο 73´ ο Καλλίτσης είδε την κόκκινη κάρτα αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Ευβοιώτες εκμετταλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα της Ηπείρου και στο 83´ ο Μήτρου κέρδισε πέναλτι με τον Καραμπά να το εκτελεί επιτυχημένα και να γράφει το 2-0.

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (Θανάσης Γουρνάς): Ντουμάνης, Ντούρμας, Πιλάτης, Καλλίτσης, Καραμπάς, Σηφάκης, Κούρτης, Θαλασσινός Ι. του Β., Καραντάκης, Μάνος Αναστασίου, Ανδρέας Μήτρου (Παπαδάκης, Σίδερης, Γεωργίου, Κότσαρης, Μπελίτσος, Ζουρμπούλης, Μωραΐτης).

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΣ (Ανέστης Ζώης): Κόρτσης, Μαρμούτας, Παππάς, Λιγζάρας, Γεωλγάσης, Πλιτσινάρης, Χριστακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Νούγιας, Τσουμάνης, Αθωνίτης (Σιαπίτσας, Νεφρός, Δημόπουλος, Γεωλγάσης, Κομπίλας, Ζήσης, Ανανιάδης).