Στον τελικό της Κυριακής προκρίθηκε η ομάδα Regions της Εύβοιας, μετά την νίκη με 2-0 επί της Λάρισας στο γήπεδο της Αταλάντης, το απόγευμα της Τετάρτης.

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ευτύχησε να προηγηθεί με την συμπλήρωση των 45 λεπτών όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Καραμπάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο β´ ημίχρονο, η Λάρισα προσπάθησε στην αρχή να πάρει τα ηνία του αγώνα αλλά η ομάδα της Εύβοιας βρέθηκε σε καλή ημέρα και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση στο 68´ με το τέρμα του Καραχάλιου.

Το τελικό 2-0 φέρνει την Εύβοια της πρώτη θέση του ομίλου που σημαίνει και την πρόκριση για τον τελικό της ερχόμενης Κυριακής. Εκεί θα βρει την ομάδα της Ξάνθης ως αντίπαλο η οποία πήρε την πρόκριση μετά το 0-0 με την ομάδα της Θράκης. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αφού το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε βρεθεί και στο τελικό της Κατερίνης πριν από δύο χρόνια.

Η έδρα του τελικού της Κυριακής θα γίνει γνωστή από την ΕΠΟ ίσως την Πέμπτη, με φαβορί να είναι το ΔΑΚ Κατερίνης ή κάποιο γήπεδο της Λάρισας.