Σαρωτικές οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, σάρωσαν στην κυριολεξία, την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Λαγονησίου, με 3-0 (και με το εκπληκτικό 75-28 πόντων)!

Έτσι η ομάδα της Σοφίας Ιορδανίδου, συνεχίζει, σταθερά, να οδηγεί την κούρσατου πρωταθληματος και να έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο και την απ’ ευθείας άνοδο!
Τρία ″βήματα″ απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, έχουν την επόμενη, 20η, αγωνιστική ν’ αντιμετωπίσουν, εκτός έδρας την ομάδα του ΔΑΣ Αραφήν και την 22η την ομάδα της Σχολής Μωραΐτη, ″όλα τα λεφτά″ όμως είναι το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στις δύο αυτές αγωνιστικές (την 21η), στο κλειστό ″Μελίνα Μερκούρη″, οπότε και η ομάδα της Σοφίας Ιορδανίδου, υποδέχεται την 2η της βαθμολογίας, ομάδα του ΑΟ Βάρης!
Ο ΟΠΕΧ είναι ένα βαθμό μπροστά στην βαθμολογία, έχει κερδίσει μέ 3-2 μέσα στην Βάρη, στο παιχνίδι του α’ γύρου!

Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι, μετά από καιρό χωρίς απουσίες, οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, ήταν εκρηκτικές και κυριλεκτικά, ″στρίμωξαν στα σκοινιά″ τις αντπάλους τους , που δεν μπορούσαν ν’ αντιδράσουν και δέχτηκαν …μοιραία την ήττα τους!

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο πρώτα σετ οι κοπέλες της  Σοφ. Ιορδανίδου, τα ″καθάρισαν″ με το ίδιο σκορ (25-13) και στον ίδιο χρόνο (19′)!
Το 3ο και τελευταίο σετ ήταν εκπληκτικό και σπάνιο!
Σπάνιο καθώς ολοκληρώθηκε με το απίστευτο 25-2 και με ″συνοπτικές″ διαδικασίες, 14′ μόλις λεπτών! Το 3ο λοιπόν σετ ξεκίνησε με ένα σερί 10-0 και την Κατερίνα Κορρέ στο σερβίς, οι φιλοξενούμενες ″μείωσαν″ σε 10-1, για να πάει στο σερβίς η Μαρίνα Καραβά, που έφτασε το σκορ, με νέο σερί στο 21-2! Με το 22-2, την ″σκυτάλη″ στο σερβίς πήρε ένα νέο πουλέν, από τις Ακαδημίες του ΟΠΕΧ, η νεαρή Ντοβιάνα Μάρκου και με πολύ καλή και με πολλές υποσχέσεις απόδοση, ″τελείωσε″ το σετ με το εκπληκτικό 25-2!

*τα σετ:

  1. 25-13, σε 19’…1-0,
  2. 25-13, σε 19’…2-0,
  3. 25-2,  σε  14’…3-0.

*Διαιτητές: Ειρήνη Σπίγκου-Αντώνης Μπάμπαλης-Μαρία Χίλιου.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Καραβά, Κορρέ, Παπαγεωργίου, Χριστοδούλου, Δέδε, Ιορδανίδου (αρχική 6άδα), λίμπερο οι Μαρινάκη και Ράζου, και οι Μιχαλιά, Μπέτσα, Καρυστινού, Θάλ. Παναγιωτοπούλου και Μάρκου.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ