Την ήττα με 2-1 από τη Δραπετσώνα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης εθνικής κατηγορίας στο φινάλε της αναμέτρησης γνώρισε ο WFC Χαλκίδας παρά την μεγάλη προσπάθεια που τα κορίτσια της ομάδας κατέβαλαν και ενώ κρατούσαν μέχρι το 86` νίκη στα χέρια τους έχοντας προηγηθεί στο σκορ από το 7` λεπτό με υπέροχο γκολ της Αλεξίας Αναστάσιου.

Λίγο η κόπωση αφού η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε ότι ειναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από την ομάδα της Χαλκίδας και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να αμυνθεί όπως θα έπρεπε για να κρατήσει το σκορ, λίγο η μεγάλη εμπειρία που η Δραπετσώνα έχει με την πολύχρονη παρουσία της στη Β! Εθνική οδήγησαν στο να δεχθεί η ομάδα της πόλης μας δυο γκολ στο φινάλε (86` & 92`)και να γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Αθηναία διαιτητής Στεφανοπούλου “έπνιξε” ένα πεντακάθαρο πέναλτι εις βάρος της Δραπετσώνας με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Χαλκίδας που θα μπορούσε να αλλάξει την έκβαση του αγώνα και να κρίνει το αποτέλεσμα διαφορετικά.

WFC ΧΑΛΚΙΔΑΣ(Σταμάτης Μπαλάνος): Ασημώνη, Βόλη,  Κριθαρέλη, Αυλωναρίτη, Σαρρή, Κατσιφή, Στεφανοπούλου, Ογκίτση, Γαγάρα, Ανδρικοπούλου, Αναστασίου.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδω