Η WFC Χαλκίδα (η γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας) στο νέο πρωτάθλημα και στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών, ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες, με τον μεγάλο στόχο να είναι η άνοδος στην Α’ Εθνική γυναικών!

Η περσινή ομάδα του WFC ΧΑΛΚΙΔΑ!

Ο πρόεδρος και διοικητικός ηγέτης της ομάδας WFC Χαλκίδα, Δήμος Λεοντής και οι συνεργάτες του, ενίσχυσαν σημαντικά, τόσο αριθμητικά όσο και, κυρίως, ποιοτικά το ρόστερ της ομάδας μπροστά στην νέα πρόκληση-στόχο της ομάδας!
Οι όποιες, βέβαια, μεταγραφικές κινήσεις έγιναν, φυσικά ήταν απόρροια απόλυτης συνεργασίας, με τον προπονητή της ομάδας Σταμάτη Μπαλάνο, που θα έχει να διαχειριστεί ένα ποιοτικό ροστερ, για να μπορέσουν όλοι μαζί, μέσα από αγαστ΄ξη συνεργασία να φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα!

Η WFC Χαλκίδα μετέχει στον 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, έναν όμιλο που απαρτίζεται από 9 ομάδες!
Οι ”9” του 3ου ομίλου:

  1. WFC Χαλκίδα
  2. Νέοι Εργοτέλη,
  3. Πόντιες Δραπετσώνας,
  4. Αβαντίδες Χαλκίδας,
  5. Λεοντικός,
  6. Οδυσσέας Μοσχάτου,
  7. ΑΕ Μυκόνου,
  8. ΠΑΣ Αθηνών 1966
  9. και ΑΟ Χανιά.

Η WFC Χαλκίδα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωΐμ με αντίπαλο την ΑΕ Μυκόνου, στο γήπεδο Βούρκου.
Διαιτητής του αγώνα ο Δημήτρης Τζαφόλιας, με συνεργάτες τους Γιώργο Γαλάνη και Αντώνη Κωτσαίνα, όλοι από την Ανατολική Αττική!

Η διοίκηση και τα κορίτσια της WFC Χαλκίδα καλούν τους Χαλκιδαίους φιλάθλους, να βρεθούν δίπλα τους και να ενισχύσουν την νέα μεγάλη προσπάθεια!