Ο ΑΟΝ.Αρτάκης τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου προκειμένου να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος και να κυνηγήσει τον τίτλο και μετά τις αποχωρήσεις με τους Στρέμπα και Κατσογιάννη, ξεκινάει την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει του υπολοίπου της χρονιάς.
Οι ερυθροκίτρινοι ενισχύουν σημαντικά την αμυντική τους γραμμή μιας και έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον 20χρόνο κεντρικό αμυντικό Μιχάλη Γαργαλά ενισχύοντας σημαντικά τα μετόπισθεν τους.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Γαργαλάς έχει γεμάτες χρονιές και εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέχρι πρότινος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα Σαρακήνου με την οποία κατέγραψε 10 συμμετοχές με τις 9 να αρχίζει ως βασικός και την 1 ως αλλαγή στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής
Πλην της ομάδας του Σαρακήνου έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Παλαμά και του Ηρακλή Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Λάρισας.
Ο Γαργαλάς έχει δοκιμαστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ομάδας ΣΠΑΛ.
Ο ΑΟΝΑ ξεκίνησε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι με την προσθήκη του Γαργαλά καθώς εκτός άλλων μπορεί να αγωνιστεί και ως μικρός στην βασική ενδεκάδα μιας και επιτάσσει η προκήρυξη των δύο μικρών στην βασική ενδεκάδα. Οι ερυθροκίτρινοι δεν μένουν εκεί καθώς έχουν έρθει και σε συμφωνία και με άλλους ποδοσφαιριστές με τα ονόματα τους να γίνονται γνωστά στις επόμενες μέρες προκειμένου να δώσουν το απαιτούμενο ποιοτικό βάθος στο ρόστερ για να φτάσει στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου της ανόδου.












