Στο 0-0 έμειναν ΠΑΟ Κανήθου και Κεραυνός Χαλκίδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας σε ένα παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες αρκετές διακοπές που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος πίεσαν ψηλά τους γηπεδούχους που δυσκολεύονταν στην δημιουργία του παιχνιδιού και προσπαθούσαν με βαθιές μπαλιές να βρουν τον επικίνδυνο Κασά που ήταν ο μοιραίος παίχτης για την ομάδα του χάνοντας κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει ειδικά στο β’ ημίχρονο.
Οι παίχτες του Κεραυνού και με σύμμαχο τον αέρα που ήταν ευνοϊκός δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Στο β’ μέρος η εικόνα άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο δραστήριος έχοντας τώρα ευνοϊκό αυτός τον αέρα και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα με τον τερματοφύλακα του Κεραυνού να κάνει φοβερές αποκρούσεις και να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Εξίσου φοβερή επέμβαση του Μπαρόλα στην μεγάλη φάση για τον Κεραυνό στο 85′ με το φάουλ του Αποστόλου. Οι παίχτες και των δύο ομάδων κυνήγησαν μέχρι τέλος την νίκη αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 10′ δυνατό σουτ του Χανιωτάκη η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από την εστία του Μπαρόλα.
Στο 14′ ο Κασά θα κοπεί την τελευταία στιγμή από την άμυνα του Κεραυνού στην σέντρα ακριβείας του Λουιζινίδη.
Στο 38′ ο Κ.Κοροβέσης θα εκτελέσει το φάουλ ο Δήμος θα πέσει στην γωνία του και θα στείλει την μπάλα κόρνερ.
Στο 41′ ο Λάμπρου θα φύγει ταχύτατα από το κέντρο θα μπει στην περιοχή ο Μπαρόλας θα αντιδράσει εξαιρετικά και θα απομακρύνει πέφτοντας στα πόδια του.
Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Λάμπρου με ατομική ενέργεια θα φτάσει στο ύψος της περιοχής αλλά το σουτ που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 55′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ με τον Κασά βγαίνει απέναντι από τον Δήμο σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ θα πλασάρει αλλά ο Δήμος κάνει εντυπωσιακή επέμβαση και σώζει την εστία του.
Στο 65′ δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τους ίδιους πρωταγωνιστές με τον Δήμο αυτή την φορά να πέφτει στα πόδια του Κασά και να αποσοβεί σίγουρο τέρμα.
Στο 79′ ο Δεληγιάννης σε μια αδράνεια της άμυνας του Κεραυνού που θεώρησε τον παίχτη του ΠΑΟΚ εκτεθειμένο θα αιφνιδιαστεί και μόνος απέναντι από τον Δήμο θα στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τελευταία μεγάλη στιγμή του παιχνιδιού στο 85′ για την ομάδα του Κεραυνού να κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και πλάγια ο Αποστόλου θα εκτελέσει έξοχα με τον Μπαρόλα να απογειώνεται να βρίσκει την μπάλα με το χέρι του να την στείλει να χτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.
Εξαιρετική η διαιτησία του κύριου Παπακυριάκου και των βοηθών του Καραδήμου και Σέρρα.
ΠΑΟ Κανήθου(Ν.Παυλίδης): Μπαρόλας, Βουτήρας, Στούρας, Τζαφέρος, Δεληγιάννης, Κ.Κοροβέσης(46′ Μπάλιου), Καρφής, Σούλκα, Κασά, Καλέντζης, Λουιζινίδης(60′ Καθαροσπόρης).
Κεραυνός Χαλκίδας(Α.Καπνίσης): Δήμος, Χριστοδούλου, Αργύρης, Πάλλης, Γιαπλές(58′ Αποστόλου), Πολυκαρπίδης, Τζάθας(46′ Καρκαλής), Λάμπρου(71′ Κρινός), Γιαννάκης, Χανιωτάκης, Μαστραντωνάς(83′ Μπόκαρης).