Για ένα ημίχρονο ήταν πραγματικό ντέρμπι το παιχνίδι στο γήπεδο των Φύλλων, όπου παρουσία πολλών φιλάθλων, ο Μιαούλης Φ., υποδέχθηκε την Αμάρυνθο, στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ!

Τελικά όπως εξελίχθηκε ο αγώνας το β’ μέρος ήταν μια μεγάλη εμφάνιση για τους γηπεδούχους, που μετέτρεψαν το ντέρμπι σε υγειϊνό περίπατο!

Στο α’ μέρος λοιπόν, το γρήγορο γκολ (2′) έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους, ισορρόπησαν στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι και είχαμε δυνατές και σκληρές πολλές φορές, μονομαχίες! Στο 35′ η κόκκινη κάρτα άφησε τον Μιαούλη με 10 παίκτες, κάτι όμως που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες της Αμαρύνθου, που στο τέλος του 45λεπτου, σε ανύποπτη φάση έμειναν και αυτοί 10 στο γήπεδο!

Στο β’ μέρος προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι, ήρθαν γρήγορα για την ομάδα του Σταμάτη Σταμογιάννη, 2 γκολ, που απογοήτευσαν τους Αμαρύνθιους και στο 87′ μπήκε ΄΄…το κερασάκι στην τούρτα, που μετέτρεψε την μεγάλη νίκη του Μιούλη Φ. σε θρίαμβο!

***γκολ, δοκάρια και άλλα αξιοσημείωτα:

  • 2′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο Κ. Τρίκκας, μπαίνει επικίνδυνα, από δεξιά στην περιοχή της Αμαρύνθου, εκεί στην προσπάθειά του να τον ανακόψει, ο Τσιμπούκης, τον ανατρέπει, πέναλτι, σημειώνει αμέσως ο διαιτητής και το εκτελεί εύστοχα ο Κ. Καρβελάς, ανοίγοντας το σκορ!
  • 35′ με 2η κίτρινη κάρτα -κόκκινη- αποβάλλεται ο Μπουλίος!
  • 45′ κόκκινη κάρτα και για την Αμάρυνθο, με 2η κίτρινη παίρνει την άγουσα για τ’ αποδυτήρια ο Μιρτέζα!
  • 55′ ΓΚΟΟΟΛ! 2-0, ο Κ. Τρίκκας ΄΄κλέβει΄΄ από αμυντικό της Αμαρύνθου, από δεξιά, μπαίνει προς την περιοχή και μόνος, ΄΄εκτελεί΄΄ τον ανήμπορο ν’ αντιδράσει, Κοντρατζίου και κάνει το 2-0!
  • 67′  ο Μακρής εκτελεί κόρνερ, δυνατή κεφαλιά από τον Σελεμά, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και
  • 68′ ΓΚΟΟΟΛ! 3-0, μετά το δοκάρι ο Κ. Τρίκκας, έξοχα κερδίζει το ΄΄ριμπάουντ΄΄ και με εντυπωσιακό τρόπο στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0!
  • 86′ φάουλ του Κατσαρή από πλάγια δεξιά, δυνατή κεφαλιά του Σελεμά μέσα από την περιοχή και πάλι η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κοντρατζίου!
  • 87′ ΓΚΟΟΟΛ! 4-0, με εντυπωσιακό σόλο ο Κατσαρής, από αριστερά, ανοίγεται στην γραμμή του άουτ και συγκλίνει προς την περιοχή και με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, στέλνει την μπάλα στην απέναντι πλευρά του τέρματος, βάζοντας ΄΄…το κερασάκι στην τούρτα΄΄ της νίκης της ομάδας του!

Με την νίκη αυτή ο Μιαούλης Φ. είναι οριστικά 2ος στην βαθμολογία, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των δύο τελευταίων αγώνων που απομένουν…

Άριστη η διαιτησία ου Στέλιου Φώτη και των συνεργατών του Κώστα Κωνστάντιου και Κώστα Αργύρη.

*ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φ. (Σταμάτης Σταμογιάννης): Τσάμαρης, Β. Ζαχαριάς,Κικίδης, Π. Τρίκκας, ΣΔελεμάς, Κ. Καρβελάς (λτ 61′ Μακρής), Μπουλίος, Καλαβρής (57′ Αργ. Ζαχαριάς), Κατσαρής (89′ Ρίνης), Κ. ΤΡίκκας (85′ Γ. Καρβελάς).

*ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ (Αντώνης Τσαραντάνης): Κοντρατζίου, Κιούσης, Π. Λιατίφης, Μιρτέζα, Αντωνίου, Τσιμπούκης, Καραβάς (87′ Πετράκης), Κρεμασμένος, Σιλβέστρος (87′ Δ. Ζαχαριάς), Σταματάκος, Βαρθαλάμης (60′ Αν. Λιατίφης).

***φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: