Μετά από σπουδαία εμφάνιση και καθολική υπεροχή που εκφράζεται μέσα από δύο γκολ τέσσερα δοκάρια και μίση ντουζίνα σπουδαίων αποκρούσεων της αντίπαλης τερματοφύλακα οι Αβαντίδες Χαλκίδας επικράτησαν του Οδυσσέα Μοσχάτου με 2-0 και σε συνάρτηση με το 1-1 στο κρητικό ντέρμπι είναι στην κορυφή με 3 βαθμούς διαφορά από τον 2ο Εργοτέλη.

Η ομάδα του Ντράγκαν Κνέζεβιτς ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι μη επιτρέποντας στην αντίπαλη ομάδα να δημιουργήσει υποψία φάση μπροστά στην εστία της Γιαννακούλη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Αβαντίδες X. παρότι είχαν την κατοχή ήταν νευρικές και με βιασύνη στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια με το 0-0 να είναι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Στο 28’ σουτ της Πλυτά έδιωξε εντυπωσιακά η Πετροπούλου.

Στο 46’ σουτ της Πλυτά η Πετροπούλου σε κόρνερ που εκτέλεσε η Πλυτά και η της Νεοφύτου έδιωξε πάνω στην γραμμή η Ζώγα.

Στο β’ ημίχρονο η Αβαντίδες έσφιξαν την «μέγγενη» της πίεσης και AQSA MUSHTAG να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της , την Παχάκη να οργώνει την δεξιά πλευρά και τις Πλυτά,Λάγιο να επικρατούν στον χώρο ήταν θέμα χρόνου το γκολ.

Στο 49’ φάουλ της Πλυτά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Πετροπούλου.

Στο 60’ κόρνερ της Πλυτά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 63’ Κόρνερ της Πλυτά η μπάλα στο κάθετο δοκάρι της Πετροπούλου.

Στο 65’ τρομερό σουτ της Παχάκη απομακρυνε εντυπωσιακά η Πετροπούλου.

Νέο σουτ της Παχάκη στο 71’ έδιωξε νέα εκπληκτική απόκρουση της Πετροπούλου.

ΓΚΟΛ!!! Στο 75’ τρομερό φάουλ από 35μέτρα της Πλυτά με εκπληκτικό φάλτο η μπάλα καρφώνεται στην δεξιά γωνία της Πετροπούλου που έμεινε άγαλμα το 1-0 είναι γεγονός για τις Αβαντίδες Χαλκίδας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΓΚΟΛ!!! ΣΤΟ 89’ βραζιλιάνικη ενέργεια από την Παχάκη που μαεστρικά περνά την μπάλα πάνω από την αντίπαλη αμυντικό πασάρει στην AQSA MUSHTAG που με ασύλληπτη ασίστ μεταβιβάζει στην Λάγιου που με κεραυνό έξω από την περιοχή κανει το 2-0 για τις Αβαντίδες Χαλκίδας κλειδώνοντας την νίκη .

Το αγώνα σφύριξε ο εξαιρετικός Στέφανος Ξυρογιάννης με συνεργάτες τους Γιώργο Καούρη και τον Γιάννη Τσώνη από την Βοιωτία.

Αβαντίδες Χαλκίδας(Ντρ.Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Νεοφύτου, Τζαφέρη(73’Μπριασούλη), Μελισσού, Πύθουλα, Μακρή(66′ Αργυρίου), Πλυτά, Λάγιου, Πρίφτη(84’Αργυριάδη), AQSA MUSHTAG, Παχάκη.

Οδυσσέας Μοσχάτου(Κ.Κατσαίτη): Πετροπούλου, Θέου, Ζώγα(73’Κόσσοβα), Δάρλα, Παπακώστα,Στεφάτου, Νίκα, Τερζή, Καββαθά(60’Λουφάκη), Κόλλια, Καπνίση.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την Alison Dooley