Δυστυχώς το ″ποδαρικό″ στα εντός έδρας παιχνίδια, δεν ήταν το αναμενόμενο, για την ομάδα του ΑΟΝΑ!
Οι Αρτακιανιανοί μετά από ένα σερί εκτός έδρας αγώνων, όπου πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, επέστρεψαν στο ″Νίκος Κίλιμπας″, όπου υποδέχτηκαν την ομάδα της Ελασσόνας, στην ρεβάνς του 0-0 του α’ γύρου!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία με συνεχές κυνηγητό της μπάλας, πολύ pasing-game και προσπάθειες δημιουργίας κινδύνων στην εστία των γηπεδούχων!
Στο ίδιο διάστημα ο ΑΟΝΑ έδειχνε πελαγωμένος, με πολλά λάθη, στον χώρο του κέντρου (φανερή η απουσία του τιμωρημένου Κωνσταντίνου) και με αρκετά αμυντικά λάθη!
Το πολύ ″φτηνό″ γκολ-δώρο που έγινε το 0-1, μούδιασε τους Αρτακιανούς, που όμως ευτύχησαν λίγα λεπτά αργότερα να ανακτήσουν την ισορροπία τους, με το εκπληκτικό γκολ της ισοφάρισης!
Στο β’ μέρος ο ΑΟΝΑ μπήκε πιο δυνατά και πίεσε δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως η ατυχία, ο τερματοφύλακας Γούλος και ο διαιτητής Τσατσούλης (σε δεύτερο λόγο) δεν άφησαν τους παίκτες του Μίλτου Γκόφα να μπουν μπροστά στο σκορ!
Αντίθετα σε μια ανύποπτη φάση και σε αντεπίθεση, ένα μακρινό σουτ διώξιμο του Ντουμάνη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην …πλάτη του Αρτακιανού πορτιέρε και στα δίκτυα!
Χωρίς να αποφύγουν από τα λάθη, οι παίκτες του ΑΟΝΑ προσπάθησαν για την ισοφάριση και την ανατροπή, χωρίς να τα καταφέρουν!
Δυστυχώς η μετριότατη Αρτάκη, γνώρισε μια ήττα που θυα μπορούσε με λίγη προσοχή και ψυχραιμία να είχε αποφύγει… Τώρα χρειάζεται ένα δυνατό restart, για να φύγει μακριά, όσο γίνεται γρηγορότερα κάθε ανησυχία!
*φάσεις και γκολ:

  • 3′ ο Γκουντρουμπής πλαγιοκοπεί από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει για να διώξει πολύ ωραία σε κόρνερ, ο Ντουμάνης…
  • 10′ καλοχτυπημένο φάουλ του Ντράγκαν, μέσα στην περιοχή ο Μεγάλος πιάνει κεφαλιά για φύγει η μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι..
  • 14′ ο Κοντοθανάσης βρίσκει τον Γκουντρουμπή, που σουτάρει δυνατά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 22′ ο Χατζηστάμου πλαγιοκοπεί από δεξιά, βγάζει επικίνδυνη σέντρα παράλληλη προς το τέρμα και ο Γούλος, πέφτει σωτήρια στα πόδια του Μαγάλου και σώζει την εστία του…
  • 26′ ασίστ του Ζυγκερίδη στον Μεγάλο που χάνει σπουδαία ευκαιρία…
  • 27′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, ο Γκουντρουμπής έπιασε ψηλοκρεμαστή σέντρα, ο Τσούπρος πηδάει για την κεφαλιά, γυρίζει την μπάλα στον Ντουμάνη που δεν το περίμενε, ο πορτιέρε του ΑΟΝΑ διώχνει με υπερένταση και ο επερχόμενος Ματούλας με δυνατό σουτ την στέλνει στα δίκτυα!
  • Το 1-1 με το εκπληκτικό γκολ του Στάριτς με φάουλ!

    34′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-1, ο ΑΟΝΑ έχει κερδίσει φάουλ, λίγο έξω από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής… Ο Στάριτς εκτελεί και με εκπληκτικό σουτ, στέλνει την μπάλα στο δεξιό ″παραθυράκι″ του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Γούλου, ήταν η ισοφάριση για του Αρτακιανούς!

  • 57′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-2, έξω από την περιοχή και από 30 περίπου μέτρα, ο Μούξιας, πιάνει δυνατό σουτ, ο Ντουμάνης δφιώχνει με τα ακροδάκτυλα, όμως η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή της βρίσκει στην πλάτη του τερματοφύλακα του ΑΟΝΑ και καταλήγει στα δίκτυα!
    1-2 για τους φιλοξενούμενους με ένα απίστευτης τύχης γκολ!
  • 61′ κόρνερ του Στασινόπουλου, κεφαλιά του Ζυγκερίδη εξ επαφής, για να κάνει εκπληκτική σωτήρια επέμβαση ο Γούλος, αποτρέποντας την ισοφάριση!
  • 63′ πολύ ωραία μπαλιά του Μεγάλου στον Ζυγκλερίδη, που κεραυνοβολεί από κοντά, όμως ο Γούλος, με τα ακροδάκτυλα αποσοβεί το γκολ…
  • 83′ ο Ζυγκερίδης αποφεύγει τον Φουρκιώτη, μπαίνει στην περιοχή, όπου ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, τον ανατρέπει από πίσω, ο διαιτητής Τσατσούλης ″κλείνει τα μάτια″ στο εμφανές πέναλτι και δίνει συνέχεια στο παιχνίδι…
  • 85′ σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Χατζηστάμου ανατρέπεται από αντίπαλό του, όμως πάλι ο διαιτητής δείχνει ″παίζετε″ παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων…!

Ο Αθηναίος διαιτητής Γιάν. Τσατσούλης, ελέγχεται για τις δύο φάσει των πέναλτι, αλλά και για την ανοχή του, στις -εκνευριστικές- καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων, σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χωρίς μάλιστα να κρατήσει τις καθυστερήσεις ούτε στο α’ ούτε στο β’ μέρος! Πολύ καλοί οι συνεργάτες του Νικήτας Βλατάκης και Κώστας Γκούντας.

*ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Μίλτος Γκόφας): Ντουμάνης, Χατζηστάμου, Στάριτς, Τσούπρος, Καραμπάς, Στασινόπουλος, Παπαδάκης (76′ Γριζανίτης), Ντελέκος, Ζυγκερίδης, Ντράγκαν, Μεγάλος.

*ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γούλος, Κακάνης, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (90+3′ Καραλούλης), Γκαμπέτας, Αρσένης (53′ Μουξιός), Γκουντρουμπής, Ματούλας (85′ Καραμούλας), Καραγκούνης (46′ Μούλτσιας).

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ