Την ήττα γνώρισαν οι Αβαντίδες Χαλκίδας από την Αγία Παρασκευη με 1-0 εκτός έδρας στο γήπεδο του Αθλητικό Κέντρου “Νότου”.

Η ομάδα του Ντράγκαν Κνεζεβιτς παρότι δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα, πλήρωσε το ένα και μοναδικό(μοιραίο) λάθος στην άμυνα από την Γαγάρα και χωρίς υπερβολή έχασε ένα παιχνίδι χωρίς ο αντίπαλος να κάνει ευκαιρία.

Οι Αβαντίδες μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν κυρίαρχες έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές με την Ντζανη και την Αρκουλή να σταματούν στην εξαιρετική τερματοφύλακα Γιαννακούλη της Αγίας Παρασκευής.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι τα κορίτσια του Ντραγκαν Κνέζεβιτς ξεκίνησαν πολύ καλά ήρθε η αποβολή της Βιτούλη που ανέτρεψε την Ντζάνη λίγο πριν βγει σε φάση τετ-α-τετ, διαιτητής του αγώνα Κα Κωτσονούρη έδειξε την κόκκινη κάρτα στην αρχηγό της “Santa”.

Παρότι υπό φυσιολογικές συνθήκες η αποβολή θα βοηθούσε τις Αβαντίδες έγινε το αντίθετο οι Ευβοιώτισες έχασαν την ψυχραιμία τους δεν έβαλαν την μπάλα κάτω, ήταν νευρικές με αποτέλεσμα να κάνουν αβίαστα λάθη και να μην απειλούν καθόλου την εστία της πολύ καλής και σταθερής Γιαννακούλη.

Σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ η Γαγάρα έκανε ένα απίστευτο λάθος δεν απομάκρυνε σωστά με αποτέλεσμα να δώσει ασίστ στην Πετράκη που δέχθηκε το δώρο σαν “Μάνα εξ ουρανού” ανοίγοντας το σκορ για την Αγία Παρασκευή στην μοναδική υποψία φάσης που έκανε στο παιχνίδι κάνοντας το 1-0 .

Οι Αβαντίδες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο με πολλά λάθη εκνευρισμό και παρότι ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς έκανε αλλαγές τις Χριστοφορίδη, Πρίφτη, Παχάκη, ούτε αυτές βοήθησαν με αποτέλεσμα να έρθει η πρώτη ήταν στο πρωτάθλημα.

Απο τις πολύ κακές Αβαντίδες Χαλκίδας που είχαν τις περισσότερες παίχτριες σε κάκιστη μέρα διασώθηκαν οι Λόγου, και η Ντζάνη που παρότι ήταν μόνιμη απειλή για την άμυνα της Αγίας Παρασκευής δεν τροφοδοτήθηκε κατάλληλα.

Από την Αγία Παρασκευή που με μαζική άμυνα εξαιρετική αλληλοκάλυψη ξεχώρισε η εκπληκτική τερματοφύλακας Γιαννακούλη που κράτησε το μηδέν, η ψυχωμένη Μπριασούλι και η σκόρερ Πετράκη που κυνηγούσε κάθε φάση με πείσμα και πολύ πάθος.

Η Διαιτησία της Κα Κοτσονούρη ήταν καλή χωρίς το μεγάλο λάθος ελέγχεται για τον χρόνο των καθυστερήσεων (4′ λεπτά) , με λάθη οι δύο βοηθοί Γαλάνης και Καφρίτσας  σε εύκολες υποδείξεις.

Τέλος θα ήταν πολύ άδικο να μην αναφερθώ στην πλήρη αδιαφορία της διοργανώτριας αρχής απέναντι στα ΜΜΕ που παρότι είμασταν στο γήπεδο με όλα τα απαραίτητα έγραφα δεν βρέθηκε κανείς να μας ανοίξει την είσοδο με αποτέλεσμα να “πηδάμε” μάντρες και χάρη στον Βαλάντη Μπλέτσα και τον πρόεδρο των Αβαντίδων Χαλκίδας Στέφανου Σωτηρίου έγινε η μετάδοση του αγώνα και το φωτορεπορταζ, επίσης να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου των Αβαντιδων Χαλκίδας Αποστόλη Αβερκειάδη που μας βοήθησε τα μέγιστα.

Αγία Παρασκευή(Γ.Χαραλαμπίδης): Γιαννακούλη, Πετράκη(88’Αναστασίου Αλεξία),Νταρζανού, Ανδρικοπούλου(66′ Πουρνιά), Δούλη, Πέιου, Καμαριανού, Γατή, Βιτούλη, Μπριασουλι, Αναστασίου Αικ.

Αβαντιδες Χαλκίδας(Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αλεξάκη, Λάππα(75′ Πρίφτη), Νεοφύτου, Μελισσού, Μυρτολλάρι, Αρκουλή(56’Χριστοφορίδου), Ντζάνη, Λάγιου, Γαγάρα(75′ Παχάκη), Λόγου, Τζαφέρη.

Φωτορεπορτάζ απο τον Θανάση Στρατή   ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ