Με επιβλητικό τρόπο, που μοιάζει να γίνεται συνήθεια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, οι Αβαντίδες Χαλκίδας επικράτησαν με το ευρύ 6-0 της Αγίας Παρασκευής και έπιασαν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενη και το ρεπό του Εργοτέλη. Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο από την ομάδα του Ντράγκαν Κνέζεβιτς, που έκαναν διαγωνισμό για το ποια θα πετύχει το ωραιότερο τέρμα, στην πρεμιέρα του Avantes TV!

MONOTEΡΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΑΡΧΗ! 

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχες ανέλαβαν τον έλεγχο του ματς και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να έχουν την συντριπτική κατοχή της μπάλας. Ωστόσο η πολυπρόσωπη άμυνα της Αγίας Παρασκευής, έβαλε δύσκολα στα πρώτα λεπτά. Την λύση έδωσε στο 19ο λεπτό, η Ηλέκτρα Πλυτά, που εκμεταλλεύτηκε την ωραία ενέργεια της Άκσα από τα δεξιά.

Η μπάλα απομακρύνθηκε από την τερματοφύλακα Δασκαλοπούλου, αλλά κατέληξε στην Πλυτά, που δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κοντρολάρει και να την στείλει στα δίχτυα.

Η ίδια παίκτρια στο 33ο λεπτό είδε την προσπάθεια της να σταματά στο δοκάρι και φτάνουμε στο 40′, όταν η Πύθουλα εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να παίρνει τα σωστά φάλτσα και να “κρεμάει” την Δασκαλοπούλου για το 2-0.

Το ημίχρονο τελείωσε με την Κοκοτσάκη, να κάνει μια πολύ ωραία ενέργεια και να σουτάρει με την Δασκαλοπούλου, να ακουμπά την μπάλα με εντυπωσιακή επέμβαση και να την στέλνει στο δοκάρι.

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΔΡΑ! 

Ήταν δεδομένο ότι στο δεύτερο μέρος δεν θα άλλαζαν και πολλά πράγματα στην ρυθμό και την εικόνα τους ματς. Αυτό που όμως διαφοροποιήθηκε είναι ότι η ομάδα μας, έπαιζε πιο γρήγορα και εκμεταλλεύτηκε και την κούραση και την απογοήτευση των αντιπάλων της, Και ειδικά στο πρώτο 25λεπτό, ήταν καταιγιστική. Στο 48′ η Λάγιου, “χτύπησε” το καμπανάκι, όμως το σουτ βρήκε την Δασκαλοπούλου και μετά το δοκάρι. Αμέσως μετά όμως πήρε το “όπλο” της η Άκσα. Η Αγγλίδα έκανε το 3-0 στο 51΄ με ωραίο κατέβασμα και ακόμα πιο όμορφο σουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα, με ανάλογο τρόπο διαμόρφωσε το 4-0. Η Κοκοτσάκη στο 66′ με προβολή μετά από την κάθετη πάσα της Μπριασούλη, έπιασε την Πλυτά στην κορυφή τον πίνακα των σκόρερ, σημειώνοντας το πέμπτο γκολ για την ομάδα μας, με την Αργυρίο στο 69′, να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα μας κατέβασε ρυθμό και με τις αλλαγές που επηρέασαν την εξέλιξη του ματς.

Το 6-0 ήταν πολύ σημαντικό στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για το 2021! Η επιστροφή στην κορυφή, ήταν ακόμα πιο σημαντική και δίνει μια επιπλέον ώθηση για την δύσκολη συνέχεια. Αυτό όμως που μοιάζει να είναι σημαντικότερο είναι η σοβαρότητα, που έδειξε η ομάδα του Κνέζεβιτς και τα πολλά καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλατσάκης (Πειραιά)/Σιγανού (Πειραιά)-Δαφερέρας (Πειραιά).

ΓΚΟΛ: 19′ Πλυτά, 40′ Πύθουλα, 51′ & 55′ Άκσα, 63′ Κοκοτσάκη, 69′ Αργυρίου.

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Μπριασούλη (69′ Δέδε), Τζαφέρη, Αρκουλή, Πύθουλα, Πλυτά, Μακρή, Λάγιου (69′ Μπάδα), Κοκοτσάκη (69′ Πρίφτη) , Άκσα, Μπαρτζακλή (57′ Αργυρίου)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Γιαννόγλου): Δασκαλόπουλου, Μαστοράκη, Μαμάνη, Σταμπουλή, Αραπάκου, Γιαννόγλου, Πετράκη, Δούλη, Τοπαλίδη, Μαϊδιώτη, Τζεμπετζή. (Παϊδά, Χαρίου, Δεσπολλάρη, Κοντογώνη, Γιαννόπουλου, Αβρυλιώνη, Παρασκευοπούλου).

Για περισσότερες φωτογραφίες από την κάμερα της Αlison Dooley ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ