Χάρη σε μία μέτρια, αλλά συνάμα “επαγγελματική”, εμφάνιση κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕ Χαλκίδας, η Προποντίδα, και να συνεχίσει να βρίσκεται στην 4η θέση του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Το παιχνίδι σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού τα λάθη ήταν πολλά και οι ψηλές μπαλιές η κύρια μορφή επίθεσης.

Η Προποντίδα ήξερε τι ζήταγε στο γήπεδο και ήταν πιο ουσιαστικό το παιχνίδι της, παρότι δεν εντυπωσίασε, με αποτέλεσμα να κερδίσει εύκολα.

Από την άλλη η μαχητική ΑΕ Χαλκίδας, των πολλών ελλείψεων, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική σε καμία περίπτωση, με μικρές εξαιρέσεις κάποιες προσωπικές ενέργεις.

Το παιχνίδι:

Στο 15′, ο Αθανασίου θα πάρει κάποια μέτρα από τα αριστερά αλλά το κοντινό σουτ του θα περάσει άουτ.

Στο 36′ το 0-1 από τον Αναγνώστου! Ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕ Χαλκίδας, ο Αναγνώστου θα πάρει την κεφαλιά και θα κάνει το 0-1, αν και ο Τσιαμπαλής ακούμπησε την μπάλα, ωστόσο εκείνη είχε περάσει την γραμμή του τέρματος στην πρώτη κεφαλιά.

Ημίχρονο 0-1.

Στο 55′ ο Γκιόσι θα σουτάρει από κοντά αλλά ο Σταθαράς θα αποκρούσει.

Στο 58′ η εκτέλεση κόρνερ του Αρβανάκου θα βρει το δοκάρι του Κουσκούτη.

Στο 67′ το σουτ του Ματσούκα μέσα από την περιοχή θα κοντράρει σε σώματα των αμυντικών της Προποντίδας.

Το 0-2 από τον Θεοχάρη Φρυγανά στο 84′! Η Προποντίδα θα κερδίσει το φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο, η άμυνα των γηπεδούχων θα αδρανήσει και ο αμαρκάριστος Φρυγανάς θα σκοράρει με ένα όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ.

Τελικό 0-2.

ΑΕ Χαλκίδας (Χάλιος Π.): Σταθαράς, Τσόγκας, Φρυγανάς, Τσώκος, Πατουλιάς (46′ Μπαρώτας), Ματσούκας, Κίλιμπας, Γεραντώνης, Μπήτας, Αρβανάκος, Τριανταφύλλου (81′ Ξύγκης).

Προποντίδα (Καραγιάννης Δ.): Κουσκούτης, Αθανασίου, Σαμαράς, Μωραΐτης, Φρυγανάς Θ., Μώρος, Αναγνώστου, Μπόζντα, Τσιαμπαλής (90+2′ Στούπας), Τσακλάνος Χρ. (90′ Θαλάσσης), Γκιόσι (70′ Βελούσι).

Διαιτητές: Βρακάς- Ρέτσας- Χασάνδρας.