Γιάννης Φούρλης

Μετά από μια 3ετή και πλέον πετυχημένης, παρουσίας, του Γιάννη Φούρλη, στον πάγκο της ομάδας του ΑΟ Αλατσάτων, οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, με σύμφωνη απόφαση και των δύο πλευρών!
Ο Χαλκιδέος τεχνικός, χωρίς αμφιβολία, έκανε σπουδαία δουλειά στην ομάδα των ″προσφύγων″, που είχε υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Φούρλη, πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β’ ΕΠΣΕ!
Μάλιστα στην  αγωνιστική περίοδο, που ολοκληρώθηκε, παρά τις ατυχίες με τραυματισμούς βασικών παικτών, τ’ Αλάτσατα μέχρι την προτελευταία αγωνιστική, οδηγούσαν την κούρσα της ανόδου και ήταν το απόλυτο φαβορί…!
Το ″Χ″, κυριολεκτικά στις καθυστερήσεις του αγώνα στον Βούρκο, με την Προποντίδα, έφερε τα πάνω κάτω! Η απογοήτευση κυριάρχησε και στα μπαράζ ανόδου, που ακολούθησαν η ομάδα δεν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να διεκδικήσει, έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να επανέλθουν τ’ Αλάτσατα στην μεγάλη κατηγορία…
Οι διοικούντες τ’ Αλάτσατα, ευχαριστούν τον τεχνικό Γιάννη Φούρλη, για τα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του…