Δύο πάγκοι, ομάδων του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ, έμειναν κενοί από την περασμένη εβδομάδα, μετά από άσχημα αποτελέσματα…
Ο Πάνος Ελευθερίου, παραιτήθηκε από την ΑΕ Χαλκίδας και πλέον είναι στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς!
Η ομάδα της Ε. Παναγίτσς (5η στην βαθμολογία με 26β. σε 15 αγώνες), ξεκίνησε με σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και μεγάλες φιλοδοξίες, όμως κάπου στον δρόμο για διάφορους λόγους, απομακρύνθηκε από την διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων της βαθμολογίας!
Αντικαταστάτης του Π. Ελευθερίου, ένας παλιός γνώριμος της ομάδας της ΑΕ Χαλκίδας, ο Μανώλης Βέττας, που θα προσπαθήσει να φέρει ηρεμία και να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες!
Ο Μανώλης Βέττας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-Β, έχει εργαστεί στο παρελθόν, στις ομάδες: της Αγίας Ελεούσας, στα τμήματα υποδομής των Αλατσάτων (3οι στην Εύβοια οι Νέοι), στον Πισσώνα, τον Απόλλωνα Χαλκίδας, τον Αστέρα Δροσιάς, την ΑΕ Χαλκίδας (αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους) και φυσικά τώρα επιστρέφει στην ΑΕΧ!
Λίγο πιο πάνω στην βαθμολογία (3η θέση, με 29β. σε 14 αγώνες) η ομάδα της ΑΕ Καθενών, στην, καθ’ ομολογία, καλύτερη της παρουσία στην Β’ ΕΠΣΕ, ομάδα των ”κιτρινόμαυρων” και με με πολύ καλό υλικό που ενισχύθηκε και μεταγραφικά…
Κάποια άσχημα αποτελέσματα, είχαν σαν συνέπεια να μείνει σχετικά πίσω από την κορυφή η ΑΕΚ και να δημιουργηθούν διάφορα θέματα! Ο προπονητής Βασίλης Ντέμης, μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση και μετά την εντός έδρας ήττα, από τον Ατρόμητο Βασιλικών, υπέβαλε την παραίτησή του, αφήνοντας μάλιστα πολλές αιχμές για κάποιους και για παρεμβάσεις στο έργο του!
Ο πρόεδρος Γρηγόρης Μπασινάς και οι συνεργάτες του προχώρησαν, άμεσα, στην αντικατάσταση του Βασίλη Ντέμη
Στον πάγκο λοιπόν της ομάδας, της ΑΕ Καθενών, κάθεται από χθες ο γνωστός μας, από την μακρά θητεία του, στους πάγκους ομάδων τόσο της Α’ όσο και της Β’ ΕΠΣΕ, Νίκος Κιαπέκος με σημαντικές επιτυχίες! Στο πλευρό του ”Κιάπε” ο γυμναστής Άκης Ματτές.
Ο ”Κιάπε” ήταν στον πάγκο της Καστέλλας (εποχή Κυριάκου Καλυβίτη) για μια 8ετία, από τους μακροβιότερους προπονητές στην Εύβοια, ακολούθησε ο πάγκος της Μακρυκάπας, για 2.5 χρόνια και πολύ καλή παρουσία για τους ”Λύκους” στην Α’ ΕΠΣΕ! Τον Σεπτέμβριο του 2020, αναλαμβάνει τις τύχες της Προποντίδας, απ’ όπου αποχωρεί τον Δεκέμβριο του 2021! Τελευταίος σταθμός του ”Κιάπε” τα ”Δελφίνια” του ΑΟ Καρύστου, από το καλοκαίρι του 2022, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022…