Με 1-2 επικράτησε η Κάρυστος στο γήπεδο της Αμαρύνθου της τοπικής ομάδας και εδραίωσε την θέση της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Αντώνη Σταυρόπουλου με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 και εγινε η η ομάδα που φεύγει με «διπλό» από την Αμαρυνθο μετά τον ΑΟ Χαλκίς και την Μακρυκάπα.

Ο Αμαρυνθιακός με 2 ήττες και 3 ισοπαλίες στα πέντε τελευταία μας βγάζει μία κούραση στο παιχνίδι του απόλυτα φυσιολογική λόγω μικρού ποιοτικού ρόστερ έχει και την απώλεια του πρώτου σκόρερ του Παναγιώτη Σκριβάνου του Λάμπρου παρά όμως τα αρνητικά αποτελέσματα είναι αμετακίνητος στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Θανάση Σκριβάνο στο 42 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι αντίδραση των “Δελφινιών” ήρθε στο β’ ημίχρονο και σε διάστημα οκτώ λεπτών έγινε η ολική ανατροπή πρώτα με σουτ του Καράβολα στο 66′ το 1-1 και μετά με τον Φραγκίσκο Ποδαρά στο 73′ να ολοκληρώνει την ανατροπή κάνοντας το 1-2 μετά απο αδυναμία των αμυντικών των γηπεδούχων να απομακρύνουν την μπάλα.

Τον αγώνα σφύριξε ο Στράτος Ντούρας με συνεργάτες τους Γιάννη Ντόβολη και Ελένη Κοτταρά.

Αμαρυνθιακός(Θ.Μεθενίτης): Σακκής, Π. Τσούτσης (60′ Ντρέκης), Πετράκης, Πεππάς, Ρεπετσάς, Σ.Μυρτέζα, Λ. Μυρτέζα, Σιαράπης (60′ Κοντραζίου), Πάλλης (74′ Δ.Τσούτσης), Π. Δ. Σκριβάνος, Θ. Σκριβάνος.

Κάρυστος(Αντ.Σταυρόπουλος): Αραχωβίτης, Γεωργιόπουλος (88′ Ρουκλιώτης), Καράβολας, Π. Ραβιόλος, Παπασταματίου, Κακαβάς, Κασέμι (64′ Αστηθας), Ποδαράς, Ζάνι, Σούλας (64′ Ναυπλιώτης), Ρούσσος (93′ Λυμπερόπουλος).