Καταιγιστικός ο Αμαρυνθιακός « έριξε »  φιλική «σφαλιάρα-καμπανάκι» στην Κάρυστο επικρατώντας  με το εντυπωσιακό αμέ τι άλλο  8-0.

Η ομάδα του Θανάση Μεθενίτη παρότι είχε μόλις  δεκαέξι στην διάθεση και μία μεταγραφή έτοιμη στα σκαριά (θα ανακοινωθεί μπορεί και απόψε) είχε άριστη κυκλοφορία της μπάλας αυτοματισμούς , αποτελεσματικότητα και έδειξε πανέτοιμη για πρωτάθλημα και κύπελλο που έχει υψηλούς στόχους .

Η Κάρυστος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και σίγουρα αυτή η φιλική σφαλιάρα θα κάνει πολύ καλό στην ομάδα του Νίκου Κιαπέκου που είχε κέρδος την πιτσιρικαρία που αγωνίσθηκε στο  β’ ημίχρονο, από εκεί και ύστερα θέλει δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης ιδίως οι εξ  Αθηνών ποδοσφαιριστές που είναι πίσω στο κομμάτι αυτό.

Καρέ των γκολ(4) για τον Αμαρυνθιακό ο αφιονισμένος Δημητρης Βεζυρτζόγλου, δύο γκολ ο Ηλίας Δήμου που πραγματικά είναι παντού στο γήπεδο, και από ένα ο αισθητά αλλαγμένο Νικος Σταματάκος έχει χάσει αρκετά κιλά και ο πάντα ικανότατος ντριπλέρ Αντώνης Κοτρογιάννης.

Για τον Αμαρυνθιακό είχαμε επανεμφάνιση του Σελίμ Μυρτέζα ενώ απουσίαζε λόγω τραυματισμού ο Παναγιώτης Σκριβάνος του Λάμπρου, και οι Κιμουλιάτης, Αντ. Μυρτέζα, και Πετράκης.

Για την Κάρυστο που δεν αποτελεί δικαιολογία για την βαριά ήττα απουσίαζαν οι Γεωργιόπουλος, Τζώνι, Κασέμι, Μπούσουλας, Ρουκλιώτης, Αστήθας, Γκιλπάθης, και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Νότου ο Σπύρος Γκάβαλης.

Άριστη η διαιτησία σε ένα εύκολο απόγευμα των Γιώργου Τσακού, Αντώνη Ιωάννου, και Γιάννη Ντόβολη.

Αμαρυνθιακός(Θ.Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Μπαλαμπάνης, Τσολάκος, Μπατζέλης, Βεσέλι, Σταματάκος, Βεζυρτζόγλου, Δήμου, Κοτρογιάννης, Σκριβάνος Π. τα Λ.

Αγωνίσθηκαν και οι : Σπυράκης, Μεταξάς, Ρούσσος, Κώτσαρης, Σελίμ Μυρτέζα.

Κάρυστος(Ν.Κιαπέκος): Αραχωβίτης, Ραβιόλος Περ., Κονόμι, Ξενιτόπουλος, Παπασταματίου, Σιδηρόπουλος, Κακαβάς,Τριανταφυλλίδης, Σπανός, Καράβολας. Ρούσσος.

Αγωνίσθηκαν και οι : Θάτσι, Σακελλαρίου, Νικολής, Ραβιόλος Παν., Μοσχοβής, Κούρτης.