ΣΗΜΕΙΩΣΗ ″Δ & Α″: …συνεχίζουμε την παρουσίαση, των 16 μονομάχων της Α’ ΕΠΣΕ στην αγωνιστική περίοδο, που λόγω ″κορονογιού″, διεκόπη την 6η αγωνιστική, με την επιβολή του lockdown, και που είναι άγνωστο το ″…τι μέλλει γενέσθαι″!

7-ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας
-θέση στην βαθμολογία: 7η -βαθμοί: 9
-νίκες: 2, -ισοπαλίες: 3, ήττες: 1,
τέρματα: 8-6 (ανά αγώνα: 1.33-1.00)…

-εντός έδρας: 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, τέρματα: 5-3
-εκτός έδρας: καμία νίκη, 2 ισοπαλίες & καμία ήττα, τέρματα: 3-3

***Γύρισε σελίδα και ΄΄χτίζει΄΄ με δικά του παιδιά, αναμφισβήτητα η φανέλα του ΄΄Δαφνηφόρου΄΄, είναι από τις πιο ΄΄βαριές΄΄ στο Ευβοϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα! Έτσι λοιπόν η ομάδα της Ερέτριας, είναι ΄΄καταδικασμένη΄΄ να πρωταγωνιστεί στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις του νομού μας και όχι μόνο! Η περασμένη αγωνιστική περίοδος ήταν από τις πιο δύσκολες για τον Απόλλωνα, καθώς το ΄΄έσωσε΄΄ τελευταία στιγμή (όταν έγινε η διακοπή)! Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, με τις διάφορες ΄΄παραξενιές΄΄, βρήκε τον Απόλλωνα, με νέα διοίκηση, αποφασισμένη να λειτουργήσει & οργανώσει την ομάδα, σε νέες βάσεις που να έχουν σημείο αναφοράς, την ανανέωση και το τοπικό στοιχείο! Την

Δημήτρης Βαλκάνος

ομάδα αυτή ανέλαβε να ΄΄χτίσει΄΄, όπως ήταν λογικό, ένα παιδί του Απόλλωνα, ο Ερετριανός Δημήτρης Βαλκάνος! Η προσπάθεια δύσκολη αλλά αποδοτική στις 6 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος…
Νέα παιδιά, όπως ο Φαμπ. Τρεγκάϊ, ο Χρήστος Μέτσιος (διεθνής  με την Νέων της Αλβανίας), ο Θαν. Συκάς, ο Φώτης Τσίογκας, ο Εφρ. Κατσαρής, ο Ροέλ Αντζέλι (δεν έμεινε στοην Ηρακλή Ψ.) και κάποια ακόμα νεαρά παιδιά στελεχώνουν την α’ ομάδα… Η α’ ομάδα που έκανε όμως και σημαντικές προσθήκες, όπως αρχικά οι επιστροφές του Κριστιάν Τρεγκάϊ (από τον Όλυμπο Γ.), των Γκέρσι Τόρα-Θανάση Σακκή από την Αμάρυνθο, και Χρήστου Παριανού, αλλά και οι μεταγραφές, των Γιώργου Μορφούλη (από την Δόξα Προκοπίου), των αδελφών Λάμπρου & Μάριου Καρλατήρα (έπαιζαν στην Αμάρυνθο), του ΄΄μπόμπερ΄΄ Κλαούντιο Κανάνι (από τον Λήλα Β.) και του Μάριου Χιούσκα!
Αυτό το οπωσδήποτε πολύ καλό υλικό καλείται να οργανώσει και να ΄΄δέσει΄΄,  ο ικανότατος και δουλευταράς κόουτς-Δημήτρης Βαλκάνος και τα πρώτα συμπεράσματα είναι πάρα πολύ θετικά…
*Στις 6 μέχρι τώρα αγωνιστικές, ο κόουτς-Δημήτρης Βαλκάνος, έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 19 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους, με το απόλυτο συμμετοχών (6Χ90=540’), είναι οι 6!!!

Οι 6Χ90, ΄΄540άρηδες” του Απόλλωνα Ερ.!

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό ΄΄ρεκόρ΄΄, για τον Απόλλωνα! Ο πορτιέρε  Θανάσης Σακκής, η αμυντική ΄΄τριπλέτα΄΄, του παλιού Γιώργου Σμπιλίρη και των νεοφερμένων Λάμπρου και Μάριου Καρλατήρα, του παίκτη-κλειδί Τάκη Ρούσσου και του χαρισματικού σκόρερ Κλαούντιο Κανάνι, είναι οι παίκτες που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό από τα 6 παιχνίδια του ΄΄Δαφνηφόρου΄΄!

Κλαούντιο Κανάνι…

*ισορροπία περίπου σε άμυνα & επίθεση, του πρωταθλήματος, με σχετικές μέτριες επιδόσεις, με 8 γκολ στο ενεργητικό και 6 στο παθητικό!

*Στον πίνακα των σκόρερς, στην κορυφή, για τον ΄΄Δαφηφόρο΄΄, ο Κλαούντιο Κανάνι με 3 γκολ, ενώ δύο φορές έχει σκοράρει ο ΄΄παλιός΄΄ Χρήστος Παριανός

*Ο Απόλλωνας Ερέτριας τις 6 πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει κερδίσει κάποιο πέναλτι.
Οι παίκτες του Δημήτρη Βαλκάνου, έχουν 2 φορές ΄΄σημαδέψει΄΄ τα αντίπαλα δοκάρια, ενώ είναι άψογοι πειθαρχικά, καθώς δεν έχουν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα των διαιτητών!
*οι συμμετοχές των παικτών στις 6 πρώτες αγωνιστικές:
*οι σκόρερς των 8 γκολ:
*το διάγραμμα των γκολ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας:
* και τα πέναλτι, τα δοκάρια και οι κόκκινες: