***4η αγωνιστική Α’ ΕΠΣΕ:

…από τους 5 της κορυφής έμειναν οι 3!
ΑΟ Χαλκίς-Μακρυκάπα και Σκεπαστή, από κοντά όμως Αμαρυνθιακός, ΑΟ Καρύστου και Απόλλωνας Ερέτριας! Καθηλωμένοι στις τελευταίες θέσεις Όλυμπος Γ. & Λήλας Β.!

Άνετο πέρασμα του ΑΟ Χαλκίς από την δύσκολη έδρα της Ν. Λαμψάκου, νίκη με ανατροπή για την Μακρυκάπα, δύσκολα πέρασε από το Αυλωνάρι η Σκεπαστή! Στο 90+ έσωσε την παρτίδα οπ Αμαρυνθιακός, απέναντι στον Λήλα Β.! Πρώτες ήττες για ΑΟ Καρύστου και Απόλλωνα Ερέτριας! Πρώτη και εντυπωσιακή νίκη για τον Ταμυναϊκό! Εκπληκτική νίκη με ανατροπή της Αιδηψού στο Γυμνό κόντρα στον Όλυμπο!

—συνοπτικά τ’ αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας 3-1
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1-3
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 2-1
ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού ΑΙΔΗΨΟΣ 2-3
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 3-0
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ΛΗΛΑΣ Βασιλικού 3-1
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-1

 *** τα παιχνίδια με …δυό λόγια & τα στοιχεία των αγώνων:

1-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας…3-1
Δυνατό ντέρμπι όπου οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ στο α’ μέρος, όμως με αντεπίθεση και ολική ανατροπή οι ΄΄Λύκοι΄΄ έφτασαν στο 3ποντο που τους κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με ΑΟ Χαλκίς και Σκεπαστή! Αντίθετα για τον ″Δαφνηφόρο″ της Ερέτριας ήταν η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα!

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ …3

ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας …1

53’ Λειβαδίτης, 70’ Γκάβαλης,
87’ Βουρδάνος
12’ Βεσέλι
*πέναλτι:                *πέναλτι:                      —
*δοκάρια:              — *δοκάρια:           —
*κόκκινες:            — *κόκκινες:       60’ Μάρ. Καρλατήρας
*Διαιτητές:   Στράτος Ντούρας Γιάννης Περιβολάρης-Γιάννης Ντόβολης
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης Ζέρβας) ΑΠΟΛΛΩΝ Ερ. (Δημήτρης Βαλκάνος):
Κηρόπουλος, Λέκκας, Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Μπατζελής, Αλαφάκης (78′ Κικίδης), Γκίκας, Λειβαδίτης, Κωνσταντάγκας (81′ Βουρδάνος), Σίδερης (62′ Γκάβαλης), Μήτρου. Μίχος, Μάρ. Καρλατήρας, Λ. Καρλατήρας, Χιούσκα (46′ Σμπιλήρης), Μέτσιο (80′ Συκάς), Κανάνι (72′ Σταματάκος), Βεσέλι, Τόρα (72′ Αποστόλου), Λάζρι, Ρούσσος, Ροέλ Αντζέλι.

*ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

2-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ…1-3
Αποτελεσματικοί οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν σε μια ακόμα σημαντική νίκη, που τους δίνει το δικαίωμα να διατηρούνται στην κορυφή της βαθμολογίας! Οι ΄΄Νερατζούρι΄΄ ήταν δυνατοί είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, μπόρεσαν να σκοράρουν στις κατάλληλες στιγμές, απέναντι σε έναν μαχητικό Ελλήσποντο!

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ …1

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ …3

72’ Ανέστης 38’ Καραχάλιος, 42’ Κολιόπουλος,
55’ Ν. Μαστροκώστας
*πέναλτι                — *πέναλτι                 —
*δοκάρια:          — *δοκάρια:    69’ Γκιόκας
*κόκκινες:             — *κόκκινες:    
*Διαιτητές:     Γιώργος Τουλούμης Περικλής Δελχάς-Αντώνης Γεωργαράς
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Κρόκος) ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος)
Τόρα, Γιαλός, Νάτσης, Μπούρικας (46′ Κοντάκης), Ντούκα, Κικίδης (76′ Δουγιέκος), Νικολάου, Κατσίμπρας, Στρατής (65′ Γίγας), Ανέστης, Χασαπίδης. Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσολάκος, Γεωργίου, Θωμάς, Σπυράκης (71′ Χαλιώτης), Καραχάλιος (85′ Λάμπρου), Σπανός (58′ Τρεπεκλής), Ζαχαριάς (71′ Πάλλης), Μαστροκώστας (58′ Γκιόκας), Ζουλιώτης.

* ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΚΙΔΗΣ

3-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ…2-1
Πιο ουσιαστικοί και πιο αποφασισμένοι οι γηπεδούχοι, έφτασαν, δίκαια, σε μια σπουδαία νίκη, στο τοπικό ντέρμπι της Βοιωτικής ακτής της Εύβοιας! Με αντεπίθεση στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι για ένα 15λεπτο πίεσαν, μείωσαν σε 2-1, αλλά μέχρι εκεί…

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ …2

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ …1

4’- 47’ (πέν.) Λάμπρου 50’ Νεκτ. Μήτρου
*πέναλτι      ένα εύστοχο *πέναλτι                  —-
*δοκάρια:    15’ Ζουρμπουλής *δοκάρια:               —-
*κόκκινες:             —– *κόκκινες:                
*Διαιτητές:     Βασίλης Βελέτζας Κώστας Κωνστάντιος-Σταύρος Καραδήμος
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου) ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤ. (Κώστας Σταματίου)
Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Τζίδρας (67’ Φρυγανάς), Χρ. Κουτσαυλής, Αθ. Κουτσαυλής, Ζαχαράκης (67’ Σουλιωτάκης), Χρ. Ζουρμπουλής (90+1′ Λουκάς), Γ. Αυλωνίτης, Λάμπρου, Δεληγιάννης, Χαρ. Ελευθερίου. Πρέντσι, Αναγνώστου, Σαλεμής, Βλάχος (83’ Αγγ. Ρουμπής), Ντεγιάννης, Σαμαρτζής, Κονόμι (85’ Σιγανός), Παριανός, Ρούσσος, Βαγγ. Ρουμπής (83’ Σταμέλος), Μήτρου.

*ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

4-ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού-ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ…2-3
Ψυχρολουσία για μια ακόμα φορά για του Γυμνιώτες, που δεν μπορούν να ξεπεράσουν το ΄΄σύνδρομο΄΄ Αιδηψός, καθώς η Βορειοευβοιώτικη ομάδα καταφέρνει και φεύγει αήττητη από το βουνό, πότε νικήτρια και πότε με ισοπαλία! Οι γηπεδούχοι με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, προηγήθηκαν με 2-0, όμως με αντεπίθεση  διαρκείας οι παίκτες του Γ. Δημητρίου, έκαναν την ολική ανατροπή, κάνοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα…

ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού …2

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ …3

20’ Δ. Μπασούκος, 56’ Κοκκάλας 67’-78’ Κυριάκου, 85’ Μηλόπουλος
*πέναλτι *πέναλτι                  —
*δοκάρια:             — *δοκάρια:     83’ Αναγνώστου
*κόκκινες:            — *κόκκινες:             —
*Διαιτητές:     Μάριος Πόγκας Έλενα Κοτταρά-Θοδωρής Μαρίνος
ΟΛΥΜΠΟΣ Γ. (Γιάννης Μπασούκος) ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ (Γιώργος Δημητρίου)
Γιαννούλης, Ρόγκας, Τριανταφύλλου, Θ. Μωραΐτης, Τσουμάνης, Αλ. Θανάσι (71’Αγγελάκης), Στ. Θανάσι, Τοπάλι (20′ Ρουμπής), Κοκκάλας, Μπαρώτας (81′ Νικολάου), Μπασούκος. Μέλ. Μπιμπάι, Μανδέλος, Καραγκούνης, Γιουκάι, Γάσπαρης, Καπλανάι, Μάρκου (53′  Αναστασιάδης), Αναγνώστου (90+1′ Φαράντος), Κυριακού, Ιντ. Μπιμπάι, Μηλόπουλος (86’ Γκοτσάι).

*ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΚΙΔΗΣ

5-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ …3-0
Πρώτη και εντυπωσιακή νίκη για τον Ταμυναϊκό! Με εκπληκτικό Νίκο Μώρο, να πετυχαίνει χατ-τρικ, το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από ένα άγονο α’ μέρος, στο β’ οι Αλιβεριώτες, ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί και έφτασαν δίκαια στο 3ποντο!

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ …3

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ …0

60’-81’-88’ Μώρος
*πέναλτι           — *πέναλτι                  —
*δοκάρια:         — *δοκάρια:               —
*κόκκινες:          — *κόκκινες:             —–
*Διαιτητές:    Γιάννης Κηρύκος Άγγελος Παππάς-Τάσος Καμπούρης
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης) ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλίας Οικονομίδης)

Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης (89′ Καλαμιώτης), Β. Αναστασίου, Καρατζάς, Ιδ.Αναστάσιου (89′ Φωτιάς), Πέππας (60′ Μανδράκας), Βρέττος, Σταματούκος (33′ λ.τ. Βογιατζής), Κοτρογιάννης (89′ Πομάρες), Μώρος.

Δρόσος, Παπουτσής, Γεωργιόπουλος (86′ Αστήθας), Καράβολας, Ναυπλιώτης, Κακαβάς, Κασέμι, Ζάνι, Νταουτλλάρι (66′ Ποδαράς), Σούλας, Ρούσσος.

*ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ

6-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΛΗΛΑΣ Βασιλικού…3-1
Είδε ΄΄…τον χάρο με τα μάτια του΄΄, ο Αμαρυνθιακός από τον μαχητικό Λήλα, που ισοφάρισε αρχικά το 1-0, για να έρθει 40 plus Μαΐων, Ανέστης Αργύρης, να σώσει την παρτίδα λίγα λεπτά πριν την λήξη, ενώ οι γηπεδούχοι ΄΄…έπεσαν από την Ακρόπολη και βρήκαν και πορτοφόλι΄΄, όταν στο 90’ Γ. Παπίλας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σακκή και το δοκάρι που σταμάτησαν το πέναλτι του Βασιλικαριώτη!

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ …3

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού …1

26’ Π. Τσούτσης, 86’ πεν. Αν. Αργύρης,
90+5’ Π.Λ. Σκριβάνος
69’ Μπαϊμπάκης
*πέναλτι      ένα εύστοχο *πέναλτι     90’ Παπίλας-απόκρ. Σακκής
*δοκάρια:           — *δοκάρια:   90’ Παπίλας
*κόκκινες:            — *κόκκινες:              —
*Διαιτητές:      Γιώργος Τουλούμης Δαυϊδ Πριόνας-Γιάννης Κελεπούρης
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αλεκος Αλεξανδρής) ΛΗΛΑΣ Β. (Τάσος Ταυταρίδης):

Σακκής, Θαρρουνιάτης (77′ Αργύρης), Πετράκης, Νικολακάκης, Ρεπετσάς, Πέππας, Οντιάμπο (74′ Αθ. Σκριβάνος), Ζάνιος (68′ Αν. Μυρτέζα), Π. Λ. Σκριβάνος, Π. Δ. Σκριβάνος, Π. Τσούτσης.

Αγραφιώτης, Μανικιώτης (46′ Κικίδης), Μολές, Κουσερής, Σιμιτζής (82′ Ντίντα), Τζαφέρος, Παπίλας, Αλεξίου, Παναγιώτου, Μπαϊμπάκης, Φτούλης (75′ Μπενέτος).

*ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΚΙΔΗΣ

7- ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ…0-1
Πιο ουσιαστικοί οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος, όταν πέτυχαν και το πολύτιμο γκολ που τους έδωσε την νίκη, με ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι, καθώς όπως υποστηρίζουν ο βοηθός είχε σηκώσει την σημαία για οφ-σάϊντ του σκόρερ στην φάση που ακολούθησε η ανατροπή… Στο β’ μέρος ανέβηκαν οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν με αντεπιθέσεις…

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ …0

ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ …0

12’ πεν. Ζουζουλής
*πέναλτι              — *πέναλτι           ένα εύστοχο
*δοκάρια:        — *δοκάρια:         —
*κόκκινες:            —- *κόκκινες:             —-
*Διαιτητές:      Σάκης Παπακυριάκος Αλέξης Καρβελάς-Αντώνης Γεωργαράς
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας) ΣΚΕΠΑΣΤΗ  (Στάθης Κατσικόγιαννης)

Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Μαστροκώστας, Μάλλιος (80′ Γκιούλι), Γλυκός (69′ Ν. Παναγιώτου), Πόγκας (89′ Βογιατζής), Ντουλελλάρι, Ντραγκότι, Τσιάκος  (80′ Μπάρντι).

Αλατζάς, Καρατζούδης, Ανδρέου,  Κωνσταντός, Καψάλας (72′ Καλλίτσης), Τηλιόπουλος (72′ Κανελλόπουλος), Ζουζουλής (90′ Ιωάννου), Ι. Βασ. Θαλασσινός, Μακρής, Θαν. Θαλασσινός (65′ Ντούρμας), Γεωργίου.

*ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Την 4η αγωνιστική:

  • …μπήκαν 24 γκολ, μέσος όρος δηλαδή σε κάθε παιχνίδι 3.43 γκολ/παιχνίδι…
    Με γκολ να μπαίνουν σε όλα τα παιχνίδια!
  • …το πιο μεγάλο σκορ, με 5 γκολ, στο γήπεδο της Γυμνού, στην εκπληκτική ανατροπή 2-3, στο παιχνίδι Όλυμπος Γ.-Αιδηψός, με τους ΄΄Βόρειους΄΄ να ΄΄πικραίνουν΄΄ τους ΄΄βουνήσιους για μια ακόμα φορά…!
  • …το πρώτο χάτ-τρικ του πρωταθλήματος από τον Νίκο Μώρο (φωτό), τον Ερετριανό που εντυπωσιάζει με τα χρώματα της ομάδας του Αλιβερίου, τον Ταμυναϊκό!
  • …το πρώτο γκολ (χρονικά) της 4ης αγωνιστική, μπήκε στην Δροσιά από τους γηπεδούχους, στο 4’ από τον Λάμπρου !
  • …σε 4 περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε σε αντίπαλα δοκάρια…
  • …4 φορές η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα του πέναλτι και οι ΄΄εκτελεστές΄΄ ήταν εύστοχοι στα 3, ενώ ένα αποκρούστηκε (Σακκής-Απόλλων Ερ.)…
  • …σύμπτωση; Ο τερματοφύλακας του Αμαρυνθιακού Σακκής, στο περασμένο πρωτάθλημα, με τα χρώματα του Απόλλωνα Ερέτριας, είχε αποκρούσει και πάλι πέναλτι στο 2-2 του αγώνα Σκεπαστή Απόλλωνας Ερ.!
  • …σ’ αυτή την αγωνιστική είχαμε μόνο έναν ΄΄άτακτο΄΄ που αντίκρισε το κόκκινο χρώμα της κάρτας του διαιτητή!
  • …αρνητικό ρεκόρ, για τον Λήλαντα Βασιλικού που ΄΄μετράει΄΄ ισάριθμες ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές! Χωρίς νίκη όμως παραμένει και η ομάδα του Όλυμπου Γυμνού! Σημαντικό, την επόμενη 5η αγωνιστική οι δύο ομάδες, θα ΄΄λύσουν΄΄ τις διαφορές τους, στον μεταξύ τους αγώνα…
  • …τρεις ομάδες συνεχίζουν να παραμένουν αήττητες, ΑΟ Χαλκίς, Μακρυκάπα και Σκεπαστή!
  • …4 νίκες για τους γηπεδούχους και 3 για τους φιλοξενούμενους, και κανένα παιχνίδι δεν έληξε ισόπαλο!

…η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε 4 αγώνες
…η επόμενη 5η αγωνιστική