ΣΗΜΕΙΩΣΗ ″Δ & Α″: …συνεχίζουμε την παρουσίαση, των 16 μονομάχων της Α’ ΕΠΣΕ στην αγωνιστική περίοδο, που λόγω ″κορονογιού″, διεκόπη την 6η αγωνιστική, με την επιβολή του lockdown, και που είναι άγνωστο το ″…τι μέλλει γενέσθαι″!

6-ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ
-θέση στην βαθμολογία: 6η -βαθμοί: 10 (ισοβαθμία με ΑΟ Καρύστου)
-νίκες: 3, -ισοπαλίες: 1, ήττες: 2, τέρματα: 8-8 (ανά αγώνα: 1.33-1.33)…
-εντός έδρας: 2 νίκες, χωρίς ισοπαλία και ήττα, τέρματα: 4-5
-εκτός έδρας: 1 νίκη, 1 ισοπαλία & 1 ήττα, τέρματα: 4-3

***Επιστροφή ΄΄fasttrack΄΄, για τους ΄΄κιτρινόμαυρους΄΄, που ανέβηκαν στην μεγάλη κατηγορία, μετά από μια αγωνιστική περίοδο…! Χωρίς αμφιβολία, η περιπέτεια της ΄΄πρώτης φοράς΄΄ στην Α’ ΕΠΣΕ (2018-19), και ο υποβιβασμός-απειρίας, πείσμωσε τους ανθρώπους του ΑΟΚΠ, που ΄΄ανασκουμπώθηκαν΄΄ και κατάφεραν σπουδαία επιτυχία!

Κώστας Σταματίου

Στο ΄΄τιμόνι΄΄ της ομάδας ο έμπειρος Κώστας Σταματίου, που έκανε πολύ καλή δουλειά, την περασμένη αγωνιστική περίοδο και όπως ήταν φυσικό παρέμεινε και την φετινή χρονιά!
Το ρόστερ της ομάδας ουσιαστικά παρέμεινε το ίδιο, ενώ έγιναν κάποιες προσθήκες ουσίας (Νεκτάριος Μήτρου, Γιάν. Αποστόλου κ.α .), για να παρουσιαστεί ένα διαφορετικό Καλοχώρι/Παντείχι, βελτιωμένο σε μεγάλο βαθμό! Οι ΄΄κιτρινόμαυροι΄΄, έκαναν εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, με την εμφατική νίκη μέσα στις Γούβες, στην συνέχεια στο ντέρμπι της Βοιωτικής ακτής, με την νίκη επί της Δροσιάς και το σημαντικό 0-0, στην Κάρυστο! Γενικά ήταν ένα καλό και αισιόδοξο ξεκίνημα για την ομάδα, που προδιαγράφει μια διαφορετική καλύτερη παρουσία στην Α’ ΕΠΣΕ!

Γιάννης Μίχος
Περικλής Σαμαρτζής

*Στις 6 μέχρι τώρα αγωνιστικές, ο κόουτς-Κώστας Σταματίου, έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 21 ποδοσφαιριστές. Με το απόλυτο συμμετοχών (6Χ90=540’), είναι ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Μίχος! Ακολουθούν ΄΄κατά βήμα΄΄, με μόλις 5’ διαφορά (535’) ο Περικλής Σαμαρτζής (΄΄έχασε΄΄ τα 5’ λόγω της κόκκινης στο νικηφόρο παιχνίδι με τον

Νεκτάριος Μήτρου

Ελλήσποντο, στο 85’) και 10’ πιο πίσω ο Νεκτάριος Μήτρου (530’)

*ισορροπία σε άμυνα & επίθεση μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος, έχει το Καλοχώρι/Παντείχι, με 8 ενεργητικό και ισάριθμα παθητικό!

*Στον πίνακα των σκόρερς, στην κορυφή, δύο επιθετικοί των ΄΄κιτρινόμαυρων΄΄, ο Βασίλης Ζαχαριάδης και ο Γιάννης Αποστόλου με 3 γκολ, οι δύο έχουν πετύχει το 75% των γκολ της ομάδας…

*Το Καλοχώρι/Παντείχι τις 6 πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει κερδίσει κάποιο πέναλτι.
Οι παίκτες του Κώστα Σταματίου, έχουν σε 4 περιπτώσεις ΄΄σημαδέψει΄΄ τα αντίπαλα δοκάρια, ενώ έχουν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα των διαιτητών, σε μία περίπτωση!

*οι συμμετοχές των παικτών στις 6 πρώτες αγωνιστικές:
*οι σκόρερς των 8 γκολ:

*το διάγραμμα των γκολ του ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ:
* και τα πέναλτι, τα δοκάρια και οι κόκκινες: