Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους της Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ψαχνών 2021 για την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό μου καθώς και γιατί κατάφεραν με την όμορφη εκδήλωση τους να κρατήσουν ζωντανή για ακόμη μια χρονιά την ποδοσφαιρική ιστορία του τόπου μας που δεν είναι άλλη από την ομάδα μας τον Ηρακλής Ψαχνών.

Της ομάδας μας που δημιούργησε αυτή την Ακαδημία το 2018…. της ομάδας μας που έκανε γνωστή την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα… που έφερε ζωή στον τόπο.. που δημιούργησε όνειρα σε όλους τους νέους ποδοσφαιριστές της Εύβοιας….που βοήθησε όλους εμάς που περάσαμε από αυτή, και απο οποιαδήποτε θέση, να προχωρήσουμε έχοντας το όνομα της να μας συνοδεύει.

Της ομάδας μας που η μη συμμετοχή της στα πρωταθλήματα πρέπει να ΛΥΠΕΙ όλους μας, πόσο μάλλον να μην μας προκαλεί αδιαφορία ή και ικανοποίηση για προσωπικά οφέλη. Δηλώνω λοιπόν κι εγώ όπως ο Γιώργος Στούπας πως ειμαι ΕΔΩ..

να βοηθήσω όσο μπορώ στην συνέχιση της ποδοσφαιρικής μας ιστορίας, για το καλό των νέων και της πόλης μας, και κλείνω με μια έκφραση του τόπου μας προς όλες τις κατευθύνσεις που ο καθένας θα καταλάβει και ανάλογα θα πράξει : ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ…