Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι ο μεγάλος φετινός κυπελλούχος στο πρωτάθλημα Κ16 που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Δημήτρη Γκάβαλη καθώς στον μεγάλο τελικό που έγινε στο γήπεδο Βασιλικού επικράτησε με 5-6 στα πέναλτι της πολύ αξιόμαχης Αθλόπολις και μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας σε ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τουλούμη το τρόπαιο πηγαίνει στα Ψαχνά για την φετινή χρονιά.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Ρουμπή που απέκρουσε πέναλτι στην ρώσικη ρουλέτα και τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να είναι πιο εύστοχοι και πήραν την νίκη τίτλος.

Οι τυπικά γηπεδούχοι της Αθλόπολις πήραν προβάδισμα στο 12′ με τον Βασιλείου και στο 32′ ο Χατζηβασιλείου έκανε το 2-0, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Αντώνη Καπνίση.

Η ομάδα των Μεσσαπίων, όμως, έβγαλε αντίδραση στο φινάλε και μέσα σε ένα λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 57′ ο Χατζηκώστας μείωσε σε 2-1 και στο 58′ ο Ευθυμίου ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι οι φιλοξενούμενοι των Ψαχνών θα είναι πιο εύστοχοι και το τρόπαιο πήγε στα Ψαχνά.

Την απονομή του τροπαίου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας Γιάννης Ρέτσας και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γιώργος Ευαγγελινος, Ευάγγελος Χαινάς, Κυριάκος Καλυβίτης, και το μέλος της επιτροπής υποδομών Δημήτρης Χαρμαντάς

Διαιτητής: Τουλούμης Βοηθοί:Παλούμπης–Γιδάρη.

Αθλόπολις (Αντώνης Καπνίσης): Τανισκίδης, Τσαμούρας, Σταμέος, Χάμης, Μπάρδης, Χαραλάμπους, Λάλζι, Σκουμπρής, Περάι, Χατζηβασιλείου, Βασιλείου. (Λιάσκος, Κωνσταντινάκης, Τόγιας, Μούτσιος, Θαλασσινός, Μπουρνιώτης, Καρακοφωλίτης, Παπαγιαννόπουλος).

Ηρακλής Ψαχνών(Δημήτρης Μιχαήλ): Ρουμπής, Λύρας, Στούπας, Ι. Μπισμπικόπουλος, Ζαούρης, Θεοδώρου, Μπαζώτης, Γαρέφαλος, Γκρινιάρης, Ευθυμίου, Κηρύκος. (Γκίκας, Kembaci, Α. Καλαβρής, Καπετάνιος, Χατζηκώστας, Η. Μπρέλλος, Σιαλμάς, Σ. Κιαλλιάι, Ρ. Κιαλλιάι).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ